Maltepe Dil Kursları

Maltepe Dil Kursları

Anadil dışında başka bir yabancı dil bilmek birçok alanda sayısız fırsatların karşımıza çıkmasına neden oluyor.

Anadil dışında başka bir yabancı dil bilmek birçok alanda sayısız fırsatların karşımıza çıkmasına neden oluyor. Özellikle iş yaşamında yabancı dil bilenler işlerinde yükselme ve kariyer yapma imkânı buluyor. Günümüzde şirketlerin çoğunun dış ülkelerle bağlantısı bulunuyor ve işlerin eksiksiz ve sorunsuz yürütülmesi için yabancı dil bilen personel ihtiyacı oluyor. Uluslararası iletişimde en geçerli dil İngilizcedir. Bu nedenle ingilizce kurslarına olan talep her geçen gün artıyor. English Time Dil Okulları ülkemizde de kaliteli dil eğitimiyle bireylerin ve şirketlerin ingilizce öğrenme taleplerine cevap veriyor. Maltepe dil kursları olarak ilkokuldan ortaöğretime, üniversite öğrencilerinden şirket çalışanlarına kadar her seviyede ingilizce kursları veriyoruz.

Öğrencilerin dil seviyelerine ve ihtiyaçlarına göre uyguladığımız programlar genel ingilizce eğitimi, Junior ingilizce eğitimi, sınavlara hazırlık eğitimi ve vip özel ingilizce eğitim programlarıdır. Genel İngilizce eğitim programı 6 seviyeden oluşur, ilk dört seviyede öğrencilerin pedagojik ihtiyaçlarına göre, son iki seviyede ise akademik ağırlıklı eğitim verilir. Genel ingilizce eğitiminde gramer eğitimi yanında okuma, yazma, konuşma ve dinleme eğitimleri bir bütün olarak ele alınır. Her derste güncel konular da ele alınarak öğrencilerin aktif katılımı sağlanır. İlkokul ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik Junior eğitim programı uygulanır. TOEFL, IELTS gibi ve yurt içinde ve yurt dışında yapılan dil sınavlarına hazırlık için uyguladığımız programla öğrencilerimiz yüksek puanlar almayı başarmaktadır. Çeşitli meslek gruplarında çalışanlara yönelik özel amaçlı eğitim programları uygulanmaktadır.

Maltepe dil kurslarında tüm programlarda ana dili ingilizce olan yabancı eğitmenlerce Avrupa standartlarında eğitim verilmektedir. Kurs programları ve süreleri ile ilgili detaylı bilgileri, eğitmen kadromuzu www.englishtimemaltepe.com sitemizde görebilirsiniz. Her seviyede ders kitapları öğrencilere ücretsiz dağıtılmaktadır. Ders kitabı dışında kütüphaneden ücretsiz yararlanılabilir. Ayrıca online destek eğitim programı, gezi ve aktiviteler, soru cevap sınıfları gibi hizmetlerimiz de ücretsizdir. Destek eğitimler ve aktivitelerle öğrenciler öğrendiklerini pekiştirme ve konuşma, yazma, anlama becerilerini geliştirme imkânı bulmaktadır. Eğitiminize yurt dışında devam etmek istiyorsanız, yurt dışında çalışmak istiyorsanız, işinizde kariyer hedefleriniz varsa, akademik çalışmalar yapmak istiyorsanız ihtiyacınız olan ingilizce eğitimini maltepe dil okullarından alabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.