Mahallenin namusu cinayetle kurtuldu!

Mahallenin namusu cinayetle kurtuldu!

Mahallenin namusu bizden sorulur" diyen 4 genç, apartman önünde öpüşen sevgilileri taciz etti. Çıkan kavgada 15 yaşındaki genç tarafından bıçaklanan 4 saldırgandan birisi öldü, biri komada.

BAKIRKÖY’de 15 yaşındaki Artur M., kendisiyle yaşıt olan kız arkadaşı Otelya H.’yi önceki akşam 23.00 sıralarında evine bıraktı. Artur M.nin kız arkadaşını binanın giriş kapısında öptüğünü gören Ersoy Rıfat Çelik (33), Salih Güler (28), Nurettin Okutan (35) ve Ali Kemal Çelikkal (36) sevgilileri sokakta öpüşmemeleri için uyardı. Artur M., kız arkadaşını öpmesine kimsenin karışamayacağını söyledi. Cevaba sinirlenen 4 arkadaş, "Mahallenin namusu bizden sorulur" diyerek Artur M.’nin üzerine yürüdü

Kalbinden bıçaklandı

Kız arkadaşını evine yollayan Artur M., elindeki bıçakla dört kişiye saldırdı. Kavgada Ersoy Rıfat Çelik ve Salih Güler ağır, Nurettin Okutan ile Ali Kemal Çelikkal hafif yaralandı. Kalbinden bıçaklanan Ersoy Rıfat Çelik hastanede hayatını kaybederken, Salih Güler yoğun bakıma alındı. Diğer iki arkadaş ise ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Olayın ardından kaçan Artur M., Şişli’de bir arkadaşının evinde yakalanarak gözaltına alındı. Artur M. ilk ifadesinde kavganın sokaktakilerin kız arkadaşını öperken kendini taciz etmesi yüzünden çıktığını iddia etti. Öte yandan polis merkezine götürülen Otelya H., "Ermenistan’dan akraba ziyareti için İstanbul’a geldik. Öpüşürken sokakta bulunan 4 kişi bize sataştı. Daha sonra ben eve çıktım. Çıkan kavgayı görmedim" dedi.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.