M-ONEP LÜKSÜ NİŞANTAŞI’NA GELİYOR

M-ONEP LÜKSÜ NİŞANTAŞI’NA GELİYOR

Prof. Dr. Onur Erol yönetimindeki M-Onep Klinikleri; ameliyatsız güzellik, anti aging, bölgesel incelme ve cilt tedavilerindeki tecrübesini Etiler’den sonra Nişantaşı’na taşıyor.

Prof. Dr. Onur Erol yönetimindeki M-Onep Klinikleri; ameliyatsız güzellik, anti aging, bölgesel incelme ve cilt tedavilerindeki tecrübesini Etiler’den sonra Nişantaşı’na taşıyor. Açılışında Şişli Belediye Başkanı Sn. Mustafa Sarıgül ve Münih’in Sarıgül gibi 3 dönemdir seçilen efsane Belediye Başkanı Sn. Christian Ude’nin bulunacağı M-Onep Nişantaşı;  300 metrekareye yayılmış 10 uygulama birimi ile bölgenin güzellik ve estetik üssü olacak.
Moda, cemiyet, sanat dünyasından ünlülerin de katılacağı açılışta, sembolik kurdele kesimi Şişli Belediye Başkanı Sn. Mustafa Sarıgül ve Prof. Dr. Onur Erol tarafından saat: 17.00’de yapılacak. Yoğun katılım beklenen açılış kokteyli saat: 21.00’e kadar sürecek. Kokteyle geleceğini bildiren davetliler arasında Ebru Şallı, Sibel Barış, Deniz Akkaya, Banu Zorlu, Tanyeli Kıral, Petek Dinçöz, Seray Sever, Yıldız Kenter, Nil Burak, Çağla Kubat, Defne Samyeli, İlkay Saran gibi isimler bulunuyor.
Nişantaşı’nın en kapsamlı Kliniklerinden biri olan merkezin kadrosunda dermatolog ve estetisyenler dışında Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı da var. Klinikte botoks, dolgu, lazer epilasyon, peeling, cilt yenileme, leke tedavileri, Obagi, Darphin, Lamer, Clinique bakımları, Asmer medikal el-ayak bakımları yapılacak. Merkezin cilt gençleştirme programları arasında PRP, Thermage, Fraxel, Oksijen Terapi;  Bölgesel incelme, sıkılaşma ve selülit tedavileri arasında ise;  Endermolab, Vela, Slim-Up, Zeltiq sistemleri bulunuyor.    
www.m-onep.com  M-Onep Nişantaşı Tel: (0212) 247 41 40-248 18 80



Tarih: 07 Ocak 2012 Cumartesi
Saat: 17.00 
Adres:  Mim Kemal Öke Cad. Lal Apt. 23 Kat: 3 D.7 Nişantaşı (Beymen Brasserie’nin çaprazı Macro Center karşısı )



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.