Lüks konaklamanın yeni adresi

Lüks konaklamanın yeni adresi

Yurt içi ve yurt dışından İstanbul'a gelen iş insanlarının yanı sıra özel üniversitelerde okuyan öğrencilerin de ilgi gösterdiği Nişantaşı Manning Residence'da daireler günlük 110 Euro'dan, aylık ise 2.500 Euro'dan başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor.

 İstanbul'un iş, moda, sanat ve yeme-içme mekanı olan Nişantaşı'nda yer alan yer alan Manning Residence, lüks ve konforu ev sıcaklığında buluşturuyor. Yurtiçi ve yurtdışından İstanbul'a gelen iş insanlarının yanı sıra özel üniversitelerde okuyan öğrencilerin de tercihi olan Manning Residence'da konaklamak için büyük talep var. Manning Residence'da büyüklüğü 28 metrekare ile 35 metrekare arasında daireler günlük 110 Euro'dan, aylık ise 2.500 Euro'dan başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor. Manning Vakfı'na ait olan Manning Residence, Taksim-Maçka, Şişli ve Beşiktaş aksının tam ortasında, Nişantaşı'nda Rumeli Caddesi, Matbaacı Osmanbey Sokak'ta hizmet veriyor.

ZAMANDAN TASARRUF
Manning Residence'ın üç katlı bir binada faaliyet gösterdiğini söyleyen Manning Vakfı Başkanı Prof. Dr. Derya Aydıner, "Her katta sekiz, toplam da 24 dairemiz bulunuyor. Her dairede, mutfak, mikrodalga fırın, kahve makinesi, TV ve internet bağlantısı yer alıyor.  Rezidansta güvenlik ve temizlik servisi de bulunuyor. Bunun yanı sıra tam ofis hizmeti ve dairelere printer veya PC  tedariki hizmetimiz de mevcut.  Daireleri bitişik veya farklı konumlarda çok özel ofis olarak da kullanmak mümkün" dedi. 



Manning Residence'ta dairelerin dışında bir de market bulunduğunu ifade eden Prof. Dr. Aydıner, "Sadece kiracıların alışveriş yapabileceği market, 24 saat açık. Markette dondurulmuş gıda, pizza ve acil ihtiyaçların karşılanabileceği ürünler yer alıyor. Bunun dışında binada bir restoranımız ve gerektiğinde hizmet vermek üzere oluşturulan toplantı odalarımız da mevcut" diye konuştu. 
Manning Residence'ta dairelerin büyüklüğünün 28 metrekare ile 35 metrekare arasında değiştiğini söyleyen Prof. Dr. Derya Aydıner, "Daireleri günlük 110 Euro'dan, aylık ise 2.500 Euro'dan  başlayan fiyatlarla kiraya veriyoruz. Buradan elde edilen gelir vakfın amacında kullanılacak" dedi. 

AKILLI BİNA TEKNOLOJİSİ

Akıllı bina teknolojisine sahip Manning Residence'da çok farklı bir konsept uyguladıklarını söyleyen Prof. Dr. Aydıner, "Minimalist alanlara pek çok şeyi sığdırmayı başardık. Küçük ama fonksiyonel daireler oluşturduk. Örneğin stüdyo dairelerde yatak odasını paravanla ayırarak kullanıcıya iki farklı yaşam alanı yarattık. Paris ve Londra'da olduğu gibi Avrupa'nın birçok şehrinde sık ve beğeniyle kullanılan bu konseptin Türkiye'de de örnek olacağını düşünüyoruz." 
Manning Residence'ın İstanbul'un merkezinde ama huzurlu yaşamak isteyenlere hizmet verdiğini söyleyen Aydıner, "Kiralamayı Manning Vakfı yapıyor. Manning Residence'da konaklamak isteyenler www.manningresidence.com web adresinden ya da 0212 232 85 01 nolu telefondan bize ulaşabilirler" diye konuştu. 



MANNİNG'İN VASİYETİYLE KURULDU

Manning Vakfı Başkanı Prof. Dr. Derya Aydıner, vakıf hakkında şu bilgileri verdi: "Manning Vakfı'nın temelleri 1908 yılında Robert College'da ders vermek üzere ABD'den Türkiye'ye gelen Alice Manning tarafından atıldı. İstanbul'a ayak bastığında sokak hayvanlarının çektiği sefaleti görünce dehşete düşen Alice Manning, Şefkat Kolları 'Arms of Mercy' adı altında hayvansever bir grup oluşturdu. 6 Mart 1924'te kurulan 'Himaye-i Hayvanat Cemiyeti' dönemin ilk yardım kurumlarından biri oldu. Zaman içinde kuruluş Türkiye Hayvanları Koruma Derneği adını aldı. Türkiye'de boğa güreşleri yapılmasının önlenmesi, Türk Ceza Kanunu'nun hayvanların korunmasını içeren 521. Maddesi ve Belediye Zabıta Talimatnamesi'nin aynı konudaki koruyucu hükümlerinin kabul edilmesi dernek sayesinde oldu. İstanbul'da hayatını kaybeden ve buraya gömülen Alice Manning, tüm mal varlığının hayvanlar için harcanmasını vasiyet etti. Alice Manning'in vasiyetini yerine getiren dostları Manning Vakfı'nı kurdu."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.