Los Angeles Emniyet Müdürü

Los Angeles Emniyet Müdürü

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Antalya'nın kültür ve turizm elçiliğini Los Angeles Emniyet Müdürü Leroy D. Baca yapacak

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Antalya'nın kültür ve turizm elçiliğini Los Angeles Emniyet Müdürü yapacak.
Eşi, 3 polis şefi ve 5 öğretim üyesi ile Türkiye'ye tatile gelen ABD'nin Los Angeles Emniyet Müdürü Leroy D. Baca, Antalya'nın Manavgat ilçesi ve beldesi Side'nin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldı.

 

Emniyet Müdürü Leroy D. Baca, Los Angelesli öğretim üyesi profesörlerle ve polis şefleri ile birlikte Manavgat Kültürlerarası Diyalog Merkezi'ni ziyaret etti. Makdim Başkanı Mesut Bişkin ve dernek yönetim kurulu üyeleri Amerikalı öğretim üyeleri ve polis şefleri onuruna Manavgat Şelalesi Melas Restoran'da yemek verdi.

 

Emniyet Müdürü Leroy D. Baca, Türk-Amerikan dostluğu adına Makdim Başkanı Mesut Bişkin ve yönetim kurulu üyelerine şerif arması taktı.

 

Mesut Bişkin'de Türk-Amerikan dostluğu adına şerifin eşine gül takdim ettikten sonra heyettekilere Manavgat ve Side'nin tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan CD, broşür, harita, kalemlik, katalog ve takvim hediye etti.

 

Türkiye'ye tatil için ilk defa geldiğini ve Türk insanının misafirperverliğine hayran kaldığını ifade eden şerif Leroy D. Baca, Türk-Amerikan dostluğunu geliştirme ve pekiştirmek için Makdim üyelerini ABD'ye davet etti.

 

Leroy D. Baca, "Amerika'daki Türk dostlarımın tavsiyesine uyarak iyi tatilimi Türkiye'de geçirmişim. Türk insanının güler yüzlüğü, sempatikliği ve içten davranışları beni ve eşimi mest etti. Gelecek yıl tatil için yine Türkiye'ye geleceğim. Şunu Türk dostlarım iyi bilsin ki Los Angeles'te şerif bir dostunuz var. Evim ve Los Angeles'teki ofisim Türk dostlarıma her zaman açıktır. Los Angeles'te Antalya'nın gönüllü kültür ve turizm elçisi olacağım. Karşılıklı ziyaretlerle 2 ülke insanın dostluklarını artacağına inanıyorum." diye konuştu.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.