Lincoln transferi Çorludan duyruldu

Lincoln transferi Çorludan duyruldu

Galatasaray taraftarının uzun zamandır sabırsızlıkla beklediği ünlü futbolcu Lincoln transferini Başkan Özhan Canaydın Çorlu’dan tüm Dünyaya duyurdu.

Çorlu Galatasaraylılar derneğinin açılış töreni için Çorlu’ya gelen Başkan Canaydın büyük bir kalabalığın coşkulu gösterileriyle karşılandı.Çorlu Kaymakamı Erhan Özdemir,Belediye Başkanı Atlan Ersin, Emniyet Müdürü Muhittin Sert,Çorlu Galatasaraylılar derneği Başkanı Serdar Çelik, Yönetim Kurulu üyeleri,çok sayıda bürokrat iş adamı, siyasetçi ve davetlinin katıldığı açılış töreninde Başkan Canaydın ilk konuşmasını yaparken: Biraz sabırlı olun. Az sonra Çorlu’da tarihi bir ana hep birlikte tanıklık edeceğiz. Lincol’ün transferinde son noktaya geldik.Bu gün bu mutlu haberi sizlerle burada paylaşmaktan onur duyarım Galatasaray büyük bir camiadır.Bizlerin yakalamış olduğu başarıları diğer rakiplerimizin de yakalaması için dua ediyorum.Bizim başarımızı yakaladıkları zaman gidip mutlu bir şekilde ellerini sıkarız dedi.

 
   Çorlu Galatasaraylılar derneğinin açılışının yapıldığı 18-50 saatlerinde bukonuşmayı yapan Başkan Canaydın, Saatlerin 19-45 i gösterdiği dakikada tüm taraftarım merakla beklediği tarihi açıklamayı yaptı.Konuşması sık sık büyük başkan sloganlarıyla kesilen Canaydın, en büyük sizlersiniz,en büyük taraftardır diyerek mütevazi tutumuyla herkesin gönlünde taht kurdu. Bu dakikadan sonra Çorlu’da başlayan büyük coşku ve sevinç uzun süre devam etti.Çorlu’dan yapılan tarihi açıklamanın yankıları sürerken basının ilgisinden ve halkın yoğun katılımından dolayı büyük izdiham yaşandı.
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.