Lincoln Hagi'nin yüzde 30'u

Lincoln Hagi'nin yüzde 30'u

Lincoln basının önüne çıktı. Hagi ile kıyaslayanlara şu cevabı verdi:

Lincoln için Florya'da imza töreni düzenlendi. Basın önüne çıkan Lincoln kendisini resmen Galatasaraylı yapan imzayı attı.

Basın toplantısında konuşan Lincoln Hagi'nin dünya çapında futbolcu olduğunu onun yüzde 30'u kadar oymasanının kendisini mutlu edeceğini söyledi. En iyi futbolu oynamak için elinden geleni yapacağını belirten sambacı yıldız forması için gerekirse kanını bile vermeye hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Taraftarının karşılama töreninden cok etkilendiğini de sözlerine ekleyen Lincoln şunları söyledi: 

TARAFTAR İNANILMAZ

"Taraftarlara gelince, dün havalimanında çok etkilendim. Bugüne kadar büyük kulüplerde, camialarda oynadım. Bu kulüplerin arasında çok önemli taraftarlara sahip olanlar vardı. Hatta bazıları için 'fanatik' olduklarını da söyleyebilirim. Ama dün gördüklerimi hayatımda ilk kez yaşadım, inanamadım. Galatasaray taraftarlarına ilk andan itibaren inanılmaz bağlandım"

HAGİ'NİN YÜZDE 30'UYUM

"Öncelikle yeni takım arkadaşım Necati'ye ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü biliyorum ki 10 numaralı formayı Necati kendi ve tüm takım arkadaşlarım adına bana hediye etmiştir. Tabiki benden çok büyük beklentiler var, beni Hagi ile kıyaslıyorlar. Hagi, dünyaya damga vurmuş bir oyuncu ben onun yüzde 30'u kadar oynarsam mutlu olurum. Ben buraya elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim.

TAFFAREL İKNA ETTİ

Fenerbahçe'den tanıdığım oyuncular var. Özellikle Alex'i tanıyorum. Gelmeden önce kendisiyle de görüştüm. Buraya gelmemdeki en önemli etken Taffarel'dir. Benim için baba sayılacak bir insandır. Galatasaray'a gidiyorsanız Galatasaray'da daha önce oynamış bir oyuncuyla konuşmalısınız. Fenerbahçeli bir oyuncuyla konuşmanız önemli değil."

KALLİ BÜYÜK HOCA

Teknik Direktör Feldkamp ile çalışacağı için çok mutlu olduğunu kaydeden Lincoln, "Feldkamp'ı daha önceden tanımıyordum, burada tanıştım. Kendisiyle çalışacağım için çok mutluyum. Sonuçta ortak bir dili, Almanca'yı konuşacağız. Ortak bir noktada buluştuğunuzda zaten sorun kalmaz. Kendisi çok büyük bir hoca ve onunla çalışacağım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

İNTERNETHABER
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.