Lincoln Cimbom'da

Lincoln Cimbom'da

Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar nedeniyle zor günler geçiren Sarı-Kırmızılılar’a müjde... Uzun süredir yurt dışında transfer görüşmelerini yürüten Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ilk bombayı patlattı:

Schalke de ‘okey’ verdi

Adnan Sezgin, Brezilyalı yıldıza imzayı da attırdı. Sporting Lizbon'dan Tello, Manchester City'den Trabelsi, Parma'dan Grella da sırada...

Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar nedeniyle zor günler geçiren Sarı-Kırmızılılar’a müjde... Uzun süredir yurt dışında transfer görüşmelerini yürüten Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ilk bombayı patlattı: Lincoln... Halil-Hamit Altıntop kardeşlerin forma giydiği Schalke 04 ile yol ayrımına gelen Brezilyalı süper starı ikna eden Sezgin, asıl adı Cassio de Souza Soares olan Sambacı’ya ön protokol de imzalattı. Alman Ligi’nde şampiyonluğu son anda Stuttgart’a kaptıran Schalke ile de anlaşan Sezgin’in, kısa süre içinde bu konudaki resmi açıklamayı yapacağı da vurgulandı.

Bonservisleri de yok...

Hagi’den sonra bir türlü doldurulamayan 10 numaralı formayı Lincoln’e teslim etmeyi planlayan Galatasaray Yönetimi, son anda bir sorun çıkması ihtimalini düşünerek Juninho ile temaslarını da kesmiyor. Bu arada Beşiktaş transfer komitesinin de izlediği Tello’yu da yakın takibe alan Cim Bom’un listesinde; Manchester City’den Hatem Trabelsi ile Parma’dan Vincenzo Grella da bulunuyor. Tunus Milli Takımı’nın kaptanı olan 1977 doğumlu Trabelsi (sağ bek) ile Avustralya Milli Takımı oyuncusu olan 1979 doğumlu Parma kaptanı Grella’nın (orta saha) bir de ortak özelliği var: Sezon sonu boşa çıkıyorlar.

Hakan&Volkan harekâtı

Avrupa’da büyük yıldızların peşinden koşan Sarı-Kırmızılılar, yurt içinde de boş durmuyor. Mondragon’un FC Köln ile anlaşması üzerine kaleci arayışlarına geçen Aslan’ın ilk hedefi, Ankaraspor’un genç file bekçisi Hakan Arıkan... Aykut ve Fevzi’nin yanına Hakan’ı da eklemek isteyen yönetimin, Başkent Kulübü ile temaslara başladığı öğrenildi. Galatasaray, geçtiğimiz ay içinde Fenerbahçe’nin anlaştığı ifade edilen Antalyasporlu Volkan Yaman’da da büyük yol kat etti. Güney ekibinin, son hafta maçlarının ardından masaya oturmayı kabul ettiği kaydedildi.

Lincoln kimdir?

Adı: Cassio de Souza Soares.
Lakabı: Lincoln.
Pozisyon: Orka saha.
Ülkesi: Brezilya.
Yaş: 28.
Boy: 1.77.
Kilo: 71.
Takımı: Schalke 04.

Kariyeri:.

Schalke 04: 83 maçta 20 gol.
Kaiserslautern: maçta 12 gol.
Atletico Mineiro: 50 maçta 4 gol.



Milliyet

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.