Leblebi gibi yiyin beni

Leblebi gibi yiyin beni

İbrahim Tatlıses Çorum'da Hitit festivalinde 35 bin kişiye konser verdi.

ÇORUM’da 28’nci Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali etkinlikleri kapsamında konser veren İbrahim Tatlıses, hayranlarını coşturdu. Şarkı aralarında kendisini izlemeye gelenlerle sohbet eden Tatlıses, “Korsan satışlar ve internetten indirmeler olmasa kaset satışlarımız daha da artacak. Korsana karşı alerjim var” dedi.
Dün akşam
Ankara’dan Çorum’a konser vermek için gelen İbrahim Tatlıses, önce bir markete girip, toplam 15 paket tuzlu, çikolatalı ve ballı leblebi aldı. Çorum leblebisine hayran olduğunu belirten Tatlıses, daha sonra dinlenmek için Anitta Otele geldi. Burada hayranları kendisine yakın ilgi gösterdi. Çorumlu hayranları ile fotoğraf çektirip imza dağıtan İbrahim Tatlıses daha sonra Dr.Turhan Kılıççıoğlu Stadı’nda yaklaşık 35 bin kişiye konser verdi. 28’inci Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamındaki konseri Çorum Valisi Mustafa Toprak, AKP Çorum Milletvekili Agah Kafkas ve Belediye Başkanı Turan Atlamaz’da dinledi. Kalabalık nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı. Bazı vatandaşlar ile polis arasında arbede oldu. Saat 23.00’de sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, “Ben hayatımda böyle bir konser vermedim. Neredeyse tüm Çorum burada. Şaşkınlık içerisindeyim beni şaşırttınız. Tribünler ve yeşil sahanın içerisi tamamen dolu. Ben böyle seyircinin önünde diz çökerim” diyerek sahnede diz çöktü. Daha sonra da “Çorumlular, leblebi gibi yiyin beni” dedi.
Konser sırasında korsan satışlarından rahatsız olduğunu dile getiren İbrahim Tatlıses, “Korsan satışlar ve internetten indirmeler olmasa satış rakamları daha da artacak. Benim zaten korsana karşı bir alerjim var” dedi. Yeni ve eski albümünden şarkılar söyleyen Tatlıses, sahnenin kenarında tekerlekli sandalyede oturan 27 yaşındaki spastik engelli Onur Özel’i gördü. Şarkı söyleyerek sahneden inen ve engelli gençle annesinin yanına giden Tatlıses, Özel’i alnından öptü. Yaklaşık 1 saat boyunca şarkıları ile Çorumluları coşturan İbrahim Tatlıses’e Çorumspor Başkanı Ahmet Özler, 19 numaralı ‘İmparator’ yazılı Çorumspor formasını hediye etti


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.