LE PETIT MARSEILLAIS ÜRÜNLERİ

LE PETIT MARSEILLAIS ÜRÜNLERİ

Duş jeli markası olan Le PetitMarseillais doğal ve çevre dostu içerikleri ile ilgi görmektedir.

Duş jeli markası olan Le PetitMarseillais doğal ve çevre dostu içerikleri ile ilgi görmektedir. Le PetitMarseillais ürünleri arasında geleneksel sabunlar, duş jelleri ve vücut bakım kremleri yer almaktadır.

Tamamen doğal içerikli olan Le PetitMarseillais ürünleri gerçek meyve ve çiçek özlerinden üretilmiştir. Kimyasal madde, paraben ve renklendirici madde içermemektedir. Le PetitMarseillais duş jelleri ferah kokusu ile birlikte cildi nemlendirme özelliğiyle oldukça ilgi görmektedir. Duş jellerinin kokularını yapay içeriklerden değil tamamen doğal bitkisel ürünlerinden almaktadır.

Le PetitMarseillais ürünleri cildi nemlendirme özelliğine sahiptir. Cildi nemlendirerek cildin daha yumuşak bir yapıya sahip olmasına yardımcı olmaktadır.

Le PetitMarseillais ürünleri 30 yılı aşkın zamandır Akdeniz doğasını evlere taşımaktadır. Günümüzde dünyanın 23 ülkesinde satışa sunulmuştur.

Le PetitMarseillais ürünleri cildi nazik bir şekilde temizleyerek ciltte saflık hissi uyandırır. Cildin beslenmesi ve nemlenmesine yardımcı olur. Cilt tarafından kolay bir şekilde emilir. Herhangi hayvansal madde, paraben ve renklendirici boya maddesi içermez.

http://www.dermoeczanem.com/le-petit-marseillais

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.