Lazer Lipoliz Ve Yüz Gençleştirme

Lazer Lipoliz Ve Yüz Gençleştirme

Lazer Lipoliz Ve Yüz Gençleştirme

 Kadınların belli dönemlerde aldıkları kilolar yüzünden hayal kırıklığına uğramaktadırlar. Vücudun bazı bölgelerinde biriken yağlar göğüs, karın, basen ve daha pek çok yerlerde görülmektedir. Estetik cerrahi kadınların kurtarıcısı olduğu için istedikleri bölgeye estetik yaptırmaktadır. Hastanın beklentilerin yüksek olması doktorun verdiği bilgiler hastayı rahatlatmaktadır.

 Vücuttaki yağları aldırma yöntemlerinden biri olan Liposuction bölgesel olarak şekil bozukluğu olan her yere yapılabilmektedir. Kilo alan kişiler hemen yağlarını aldırarak eski görünümlerine kavuşmaktadırlar. Sağlık problemleri olan kişilere uygulanması sakıncalıdır. Estetik ameliyat olan erkek veya kadınların sayısı hızla artmaktadır.

 Cerrahi olmadığı gibi lazer ışınları ile yapılan Lazer lipoliz yağların erimesine neden olmaktadır. Fazlalık olan bölgelere yapılan lazerli işlem vücuttan kendiliğinden dışarı atılmaktadır. Kadın ve erkekler için yapılan ve rahatsızlığı olmayan kişilerde uygundur.

 Kadınların dış görünüme önem vermesi yaşlılık belirtileri ve kırışıklıklarla sarkma durumunda yüz gençleştirme tedavisi yapılmaktadır. Mat ve solgun bir görünüm yerine estetik sayesinde daha genç ve dinç bir görünüm ortaya çıkmaktadır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.