Lale Şenses’in Sağlık Durumu İyi…

Lale Şenses’in Sağlık Durumu İyi…

Kalp krizi nedeni ile Özel Bodrum Hastanesi Acil Servisi’ne getirilen ve yoğun bakıma alınanAdnan Şenses’in eşi Lale Şenses’in genel sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

ORKUN TÜRE BODRUM'DAN BİLDİRİYOR...

Halen Özel Bodrum Hastanesi yoğun bakımında müşahede altında tutulan Lale Şenses’in yarın yoğun bakımdan çıkacağı belirtildi.

Eşi yoğun bakımda olan Adnan Şenses’i sanatçı dostları ve ailesi yalnız bırakmıyor.
Bugün (30 Temmuz Pazartesi) öğle saatlerinde Orhan Gencebay Lale Hanım’ı ziyarete geldi ve Adnan Bey ile birlikte Özel Bodrum Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Sedat Harman, Kardiyalog Uzman Dr. Nejat Sönmez ve acilde ilk müdahaleyi yapan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Serkan Güvenç ‘ten bilgi aldı.

Özel Bodrum Hastanesi Kardiyalog Uzman Dr.Nejat Sönmez yaptığı açıklamada şunları söyledi;
Kolesterolü iyice düşürmek gerekiyor. Lale Hanım da hem kolesterol hem tansiyon ilacı kullanıyormuş daha önceden ama son zamanlarda birkaç operasyon geçirdiği için tahmin ediyorum biraz onlardan etkilenmiş olabilir. Çok hassas, duygusal bir insan biraz da stresli, o yüzden böyle bir şey başına gelmiş olabilir. Tahmin ediyorum tek bir damardan çıkacak. Geçirdiği kriz tek bir damardan kaynaklanıyor gibi gözüküyor. Damar tıkalıydı ilaç verildi, kısmen açtı ama orada hala biraz problem var. Koroner anjiyografi olacak. Mevcut bulgular bir balon ve stent yapılacağını gösteriyor. Genel durumu iyi, inşallah yarın yoğun bakımdan çıkartacağız. Herhangi bir komplikasyon gelişmedi. Kalpteki hasar çok kısıtlı, ciddi bir hasar oluşmadı. Bundan sonraki dönemde inşallah herhangi bir problem olmadan devam edecek. İstanbul’da Lale Hanım’ı kendi kardiyaloğu Dr. Deniz Şener devralacak.’diye konuştu.

Lale Şenses’i ziyarete gelen Orhan Gencabay ise, Adnan Şenses bizim ağabeyimiz. Ben Türk bükü’nde tatildeyim. Dün bu haberi alınca son derece üzüldüm hemen telefon ettim ve iyi haberlerini aldım Bugün de ziyarete geldim. Yengemizi gördük. Yapılacak bazı müdahaleler var onlar da gereği gibi yapılacak. Sevindiğimiz bir durum var çok sevdiğimiz doktor arkadaşımız burada ve Özel Bodrum Hastanesi ekibinin de tecrübeli olması bizi son derece güzelliklere ulaştırdı. Bunların hepsi bir araya gelince rahat ettik dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.