La havalimanında 2500 yolcu mahsur kaldı

La havalimanında 2500 yolcu mahsur kaldı

Amerikanın İnternational havalimanı olan LOS ANGELES'TA Havaalanı güvenlik ağındaki,bilgisayarın bozulması sonucu 2500 Yolcu mahsur kaldı

Los Angeles havalimanında tam bir havacılık skandalı geçtiğimiz cumartesi günü tüm çıplaklığı ile gözler önüne serildi..

SKYSUN HABER AMERİKA, muhabirinin haberine göre,Los Angeles havalimanındaki yolcular uçaklarını beklerlerken,Havaalanının güvenlik ağındaki bilgisayarın bozulması sonucu gümrük kapılarında görev yapan memurların yolcu listelerini görmeleri mümkün olamadı.Güvenlik sistemi toplam olarak 5 terminalin güvenliğini sağlıyor idi..Meydana gelen skandal boyutundaki olaydan 26 uçuş ile birlikte 2500 yolcu etkilendi.

11 Eylül olaylarından sonra Amerikada havaalanları güvenliği en üst seviyeye çıkarıldı ve her yolcunun kimlik kaydı ayrıntılı şekilde incelenerek filitre edilmesiyle uçuşuna izin veriliyor. Ancak bu sistem bilgisayarlar ve online olarak yapıldığından sistemin geçici olarak çökmesi sonucu binlerce yolcu Havaalanında mahsur kaldı ve Amerikada bir havacılık skandalı daha yaşanmış oldu..



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.