Kutan'a göre alanda kaç kişi var?

Kutan'a göre alanda kaç kişi var?

Saadet Partisi'nin Çağlayan Meydanı'ndaki mitingi başladı. Mitingde konuşan Recai Kutan'ın hedefinde AK Parti hükümeti vardı. Kutan alanda kaç kişinin olduğunu tahmin etti?

Saadet Partisi'nin Çağlayan Meydanı'ndaki 'Milli Kurtuluş' mitingi başladı. Çağlayan Meydanı'nı dolduran partililer ellerindeki bayraklarla mitinge renk katıyorlar. Partililer ellerindeki pankartlarla AK Parti'yi eleştirdiler.

Mitinge katılan milletvekilleri ve yetkilileri takdim edilirken, partililer "Mücahit Erbakan" sloganlarıyla Çağlayan Meydan'ını inlettiler.

Necmettin Erbakan ve Recai Kutan saat 17.00'de miting alanına geldi. Erbakan'ın miting alanın gelmesiyle kalabalık resmen coştu. Miting İstiklal Marşı ile başladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan mitinge katılanlara hitap ediyor. Kutan, konuşmasına Kazlıçeşme'deki mitinge halkın katılımını sağlamak için tren kiralayan AK Parti'ye gönderme yaparak başladı.

Kutan, bu seçimin Türkiye'deki ve Türkiye dışındaki güçlerin sesini kesmek için önemli olduğunu söyledi.

Kutan konuşmasında AK Parti hükümetini hedef alırken, alandaki kalabalığın sayısı ile ilgili de rakam verdi. Kutan, "Ben mühendisim. Benim işim hesap. Bu alanın metrekaresi 180 bin metrekare. Bir metrekerede en az 3-4 olduğunu düşünürsek, burada en az 500-600 bin kişi var. Milyonu da bulduk." dedi.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.