Kurtuluş’un sesini duyun

Kurtuluş’un sesini duyun

Semt sakinleri, yetkililere yoğun trafik nedeniyle caddelerinin hayli yıpranıp zarar gördüğünü ve acilen yenilenme yapılması gerektiği çağrısında bulunuyor. Gece yarısı araç çekilmesi de, semt sakinlerini çıldırtıyor

ŞİŞLİ’nin hayli yoğun trafiği olan caddelerinden Kurtuluş Caddesi, her geçen gün daha da kötü bir hal alıyor. Semt sakinlerine göre, açılan-çukurlaşan yerleri belediye yama yaparak kapatsa da kesin çözüm caddeyi yenilemek. Kurtuluş sakinleri ayrıca caddede işaret şeritlerinin olmamasından şikâyetçi.

YANLIŞ YERE PARK EDİLİYOR
Park yerlerinin ve park yasağı olan yerlerin belli olmadığını belirten cadde esnafı, sadece tabela olduğunu ve bunun da yetersiz kaldığını söylüyor. Caddede park yasaklarının nerede olduğunu bilmeyenler bilgilendirici işaretlerin yetersiz olduğunu ve yanlış yere park ettikleri için araçlarının sürekli çekilerek, ceza ödemek zorunda kaldıklarını ifade ediyor.

GECE YARISI DAHİ
ARAÇ ÇEKİLİYOR
Cadde esnaflarından Harun Karataş yolda park yeri alanları belirtilmediğini ve iş yerinin ise tam İETT durağının önünde olduğunu durağın alanının şeritle belirtilmesi gerektiğini söyledi. Trafik ekiplerinin durak alanına park edildiği gerekçesiyle her gün araç çektiğini söyleyen Karataş, İETT seferleri bittikten sonra gece yarısı dahi trafik ekiplerinin araçları çektiğini bildirdi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.