Kurtuluş’un en büyük sorunu: PARK

Kurtuluş’un en büyük sorunu: PARK

Şişli Gazetesi olarak Kurtuluş’un nabzını tuttuk. Esnafı çileden çıkaran bir sorun var. O da park. Onların dertlerine kulak verip sözü kurtuluş halkına bıraktık.

      

 Sadık Sabancı

Çiğ Köfteci

İnsanlar sürekli tartışma çıkarıyorlar. Özellikle trafik durunca yollar kapanınca her yerde çıkan kavgaları görebiliyorsunuz. Trafik çok kötü kilitleniyor. Bir esnaf aracını durduramıyor. Caddenin her iki tarafında da araçlar park ediyor. Tek tarafa park etseler hafifler trafik. Hatta bana göre buraya hiçbir aracın park etmemesi lazım. İspark ayrı bir sorun. Biz kendi evimizin önüne park etmek için para veriyoruz. 



Eyüp Gülmak

Tezgahtar

En başta trafik sorunumuz var. Tek şeritli bir caddenin çift şeritli olarak kullanılması büyük bir sorun. Genel olarak yoksa Kurtuluş caddesi çok eski bir cadde ve insanları, esnafları ve belediyesi ile iyidir. Bir tek sıkıntısı bu trafik. Benim tek söyleyebileceğim yolun tek şerit olması. Bu şekilde düzelebilir. Akşam saatlerinde burada yoğun bir trafik oluyor. Her gün kavgalar çıkıyor. Park sorunu ise bizim bile sıkıntımız. Biz kendi arabamız için her ay 200 TL para ödüyoruz. 



Gündoğan Aslantaş

İşletmeci

En büyük sorun park. Caddeye aracımızı çektiğimizde polis müdahale ediyor. Müşteri gelip rahat rahat yemeğini yiyemiyor. Kendi arabamızı bile İSPARK’ın dışında çekemiyoruz. İSPARK’ta ise her zaman yer yok. Fahiş fiyatların yanı sıra yer sorunu da çok var.



Cumali Yalçın

Mağaza Müdürü

Benim açımdan en büyük sorun park sorunu. Kapımın önünde yer bulamıyorum, mal indirip bindiremiyorum. Arabamı çekemiyorum. Yetkililere sorunlarla ilgili hiç başvuruda bulunmadım. Zaten söylesem de bir çözüm olacağını sanmıyorum. İSPARK’ta bir arabanın akşama kadar kalması 20 lira. Taksi, kamyon gibi araçların park etmesi ise 25 lira. O da gerçekten çok ciddi bir meblağ. 30 gün boyunca ben İSPARK’a 25 TL para verirsem halim nasıl olur hiç bilmiyorum. 



Umut Can

Satış Elemanı

En çok park sorunu oluyor. Bazen araç sahipleri geliyorlar, yolun ortasına bırakıp gidiyorlar. Bence Kurtuluş’un büyük bir otoparka ihtiyacı var. Trafik de çok kötü Kurtuluş’ta. Nereden baksanız 19.30 gibi otobüse binip, 20:05’de caddeden çıkamıyoruz. 




Muhsin Bircan

Tezgahtar

Bence kaldırım 1, trafik 2… Kaldırımda yürüyemiyorsunuz. Bütün dükkanlar kendi önüne tezgah açmış. Kimse rahat yürüyemiyor. Mal da indiremiyoruz yoğunluktan dolayı. Ya arabayı bekliyoruz kenara çekilsin diye ya da malları el arabasıyla yüklüyoruz. Yoksa mümkün değil. Şu kaldırım olayını düzenlemeleri lazım. Bu yüzden sık sık tartışmalar yaşanıyor. Ara sokaklar zaten hep kazılıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.