Kumsallarda Karaoke aşkı

Kumsallarda Karaoke aşkı

Yazın, romantik anlarını ve 7'den 70'e herkese aşkını kaydetme fırsatı veren Cornetto, karaoke sahnesiyle aşkı Akdeniz sahillerine taşıyor.

Yazın, romantik anların ve tabii ki tatilin vazgeçilmezi Cornetto, karaoke sahnesiyle aşkı Akdeniz sahillerine taşıyor. 7'den 70'e herkese aşkını kaydetme fırsatı veren Cornetto, 3-4-5 Ağustos 2007 tarihleri arasında Akdeniz'in gözbebeği Antalya'da olacak.

3 Ağustos 2007'de Antalya Atatürk Parkı'nda başlayacak eğlence, 4-5 Ağustos 2007 tarihlerinde Antalya Lara Beach'te devam edecek.



Cornetto'nun, üniversitelerin bahar şenliklerinde başlattığı aşk dolu karaoke eğlencesi 2007 yazının en gözde sahillerinde devam ediyor. Ege sahillerinde Çeşme'den başlayarak,Turgutreis Meydanı ve Bodrum Ilgınlar Daki Beach ve Dedeman Scala Beach'de karaoke ile aşk rüzgarları estiren Cornetto, bu coşkuyu 3 Ağustos'ta Antalya Atatürk Parkı'na, 4-5 Ağustos'ta ise Antalya Lara Beach'e taşıyacak.



Denizin ve karaokenin tadının birlikte çıkarıldığı tek adres, Cornetto Karaoke Sahnesi birbirinden ilginç anlara şahitlik ediyor. Şimdiye dek gittiği tüm yerlerde yerli ve yabancı turistler tarafından ilgiyle karşılanan karaoke sahnesi, birçok kişinin de aşkını itiraf ettiği bir “aşk sahnesi” oldu.


Cornetto, Antalya'dan sonra 11-12 Ağustos 2007'de karaoke etkinliğiyle İstanbul Burç Beach’de olacak. Karaoke sahnesi, 17 Ağustos 2007'de ikinci kez Antalya Atatürk Parkı'nda ve son olarak 18-19 Ağustos 2007'de Antalya Konyaaltı Baki Plajı'nda yerini alacak.


Türkiye’nin ilk ve tek online karaoke sahnesi: www.askimlaerirmisin.com

Cornetto Karaoke Sahnesi’ne isteyen herkes çıkabiliyor. Sahneye tek ya da çift çıkan karaoke tutkunları her tarz şarkının bulunduğu zengin bir şarkı listesinden istedikleri şarkıyı seçip söylüyorlar. Bu performanslar kaydediliyor ve www.askimlaerirmisin.com adresinde yayınlanıyor. Sitede yer alan görüntüler Cornetto’yla kaydedilen aşkları böylece ölümsüzleştiriyor.


Cornetto Karaoke Sahnesi kazandırdı

Kumsallarda ve meydanlarda karaoke seansına katılıp performans görüntüleri www.askimlaerirmisin.com adresine yüklenen karaoke severler sürpriz hediyelerle buluştu. Yaz boyunca sitedeki performansları aşkına veya arkadaşlarına en çok ileten 5 üye her hafta iPod shuffle, sitede en çok karaoke yapan 5 üye ise her hafta FlashDisc kazanma şansı elde etti.



Cornetto ‘Aşkımla erir misin?’ Takvimi:

03 Ağustos 2007 Antalya Atatürk Parkı

04-05 Ağustos 2007 Antalya Lara Beach

11-12 Ağustos 2007 İstanbul Burç Beach

17 Ağustos 2007 Antalya Atatürk Parkı

18-19 Ağustos 2007 Antalya Konyaaltı Baki Plajı

Daha fazla bilgi için: Excel İletişim Danışmanlığı - Hill & Knowlton,

Özge Öztürk, Tel: 0216 544 94 53, ozge.o@excel.com.tr

Türkiye Turizm



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.