Kültür ve Turizm Bakanlığı

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2008 yılı tanıtım faaliyetleri kapsamında başta CNN ve BCC'de yayınlanmak üzere iki yeni reklam filmi hazırladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2008 yılı tanıtım faaliyeti çalışmalarına hız verdi. 2007 yılı için tanıtım çalışmalarına 120 milyon dolarlık bir bütçe ayıran bakanlık, bu yıl daha büyük bir bütçeyle tanıtım yapmaya hazırlanıyor. Tanıtımın en önemli ayağından birisi olan reklam filmleri için de çalışmalarına şimdiden başlayan bakanlık, Türkiye ve İstanbul temalı iki yeni reklam filmi hazırlattı. 'Love of Continents (Kıtaların Aşkı) ve Welcome Home (Eve Hoşgeldiniz) adlı tanıtım filmleri CNN ve BBC de yayınlanmaya başlarken, bakanlığın tanıtım için hazırlayacağı diğer filmler ise şöyle:

 

"Ege kıyıları için reklam filmi, Antalya'nın bir marka olarak tanınmakta olması nedeniyle Antalya'nın alt destinasyonlarını da kapsayacak şekilde tek bir reklam filmi, Termal Sağlık Turizm reklam filmi, GAP Bölgesi'ndeki tarihi turistik ve kültürel değerlerin tanıtımı için 20-30-40 saniyelik reklam filmleri, Kapadokya Bölgesi için de ayrı bir reklam filmi."



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.