Kron XC Serisi Bisiklet Modelleri 2017 ‘de de hız kesmiyor

Kron XC Serisi Bisiklet Modelleri 2017 ‘de de hız kesmiyor

Bildiğimiz üzere, yerli bisiklet üreticileri arasında en çok tercih edilen markalardan biri olan Kron her sene olduğu gibi bu yılda da bisikletlerini gençleştirdi

Bildiğimiz üzere, yerli bisiklet üreticileri arasında en çok tercih edilen markalardan biri olan Kron her sene olduğu gibi bu yılda da bisikletlerini gençleştirdi, renk ve tasarım bazlı yenilemeler, vites, fren, kadro özellikleri gibi önemli bisiklet parçaları üzerinde model yenilemelerine gitti. Kron xc bisiklet modellerinin 2017 de öne çıkan özelliklerine bakacak olursak, bu sene de her sene olduğu gibi çok renkli olduğunu söylemek doğru olur.

Kron Dağ Bisikleti Modelleri

Kron XC serisi, uzun yıllardır, Kron 'un dağ bisikletleri kategorisinde başı çeken önemli modellerin bulunduğu seridir. 2017 yılında Kron xc dağ bisikletleri arasında, kron xc 100, kron xc 150, kron xc 300, kron xc 450, kron xc 500, kron xc 800, kron xc 1000 ve kron xc 2000 yer almaktadır. Geçmiş yıllarda gördüğümüz, kron xc 250 model bisikletlerin bu yıl üretimi durdurulmuştur.

Kron XC Modellerinde Yenilikler

2017 yılında Kron xc bisiklet modelleri arasına, kron xc 100 modeli eklendi. Ayrıca kron xc 150 modelinin vites donanımı 21 vitesten 24 vitese çıkarıldı. Kron xc dağ bisikletleri arasında en uygun fiyatlı model olarak öne çıkan kron xc 100, geçen senelerde en çok satan kron xc 150 model bisikletlerin ana özelliklerini taşıyor, fiyatı ile önümüzdeki yıllarda oldukça tercih edilecek modellerden biri olduğunu söyleyebiliriz.  Kron xc 450, modelinde kadro ve tasarımsal değişiklikler. Yine kron xc 1000 modelinde ise kadro ve tasarımsal değişiklikler göze çarpıyor.

Kron bisikletler uygun fiyatı, kaliteli işçiliği ve yerli üretim bir bisiklet olması nedeniyle başlangıç sınıfı bisiklet kullanıcıları için fiyat/performans bakımından oldukça ideal. Kron marka bisikletleri en iyi fiyatlarla bulabileceğiniz YK Bisiklet, 2017 model kron marka bisikletlere sitesinde yer vermiştir. Eğer kron marka bir bisiklet arıyorsanız, en iyi fiyatlar ve stoktan hızlı gönderim için bu adresi tercih etmenizin faydalı olduğunu söyleyebilirim.

Kron xc dağ bisikleti modelleri ile ilgili 2017 izlenimlerimiz bu kadar, görüşmek üzere, hoşçakalın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.