Kozmetik ve Aksesuar Yenilikleri

Kozmetik ve Aksesuar Yenilikleri

Flormar'dan son model araba1 Kasım– 31 Aralık 2007 tarihleri arasında Türkiye genelinde hizmet veren satış noktalarında 25 YTL tutarında kampanya dahilinde olan FlorMar ürünlerinden alan herkes “FlorMar Hediye Çekiliş Kampanyası”na kat

Nasıl katılacaksınız?
Kampanyaya dahil olmayan göz, dudak ve tırnak kalemleri ile ojelerin dışında 25 YTL tutarında alışveriş yapan herkese verilecek olan çekiliş kartı üzerindeki yaldızla kapalı şifreli etiketi kazıyıp altındaki şifreyi; ŞİFRE AD SOYAD ADRES formatında kelimelerin aralarında birer boşluk bırakarak, kısa mesaj ile Turkcell 0532 754 25 58 servis numarasına gönderen tüketiciler çekilişe katılmaya hak kazanacak. 1 kişiye 2008 model BMW 1.16i verilecek olan kampanya da, ayrıca 10 kişiye Arçelik Plazma Televizyon, 5 kişiye HP notebook, 5 kişiye Arçelik Çamaşır Makinesi, 5 kişiye Arçelik Buzdolabı veriyor. Kampanyada ayrıca 10 kişiye Arçelik Elektrik Süpürgesi, 10 kişiye Arçelik Mikro Dalga Fırın veriliyor. 10 kişiye Sony Mp3 çaların hediye edileceği kampanayada ayrıca kazanan 150 kişiye FlorMar Hediye Paketi verilecek.



"Freeze 24/7 ile kırışıklara son!"
Türkiye’de sadece Boyner Beauté, Boyner ve Beymen mağazalarında satışa sunulan Freeze 24/7 ürünleriyle kırışıklık sorununuz kalmayacak. Freeze 24/7 Anti-wrinkle kremin içeriğinde bulunan vücudun doğal kas gevşetici maddesi gaba, orkide özü ve diğer bileşenlerden oluşan özel formülü ile en az 10 yaş geriye gideceksiniz. Kolay emilme, birkaç dakikada sonuç verme özelliği ile Freeze 24/7 anti-wrinkle krem’i yüzünüzün temiz, kuru bölgelerindeki çizgi ve kırışıklıklara, alın, göz , dudak çevresine ve hatta vücudunuzdaki çatlaklara bile uygulayabilirsiniz. Cildinize uyguladıktan hemen sonra ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünde azalma yaratan Freeze 24/7 anti-wrinkle krem etkisini 24 saate kadar sürdürüyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.