Korsan Efsanesi sona eriyor/fragman

Korsan Efsanesi sona eriyor/fragman

Bugün dört yeni film sinama salonlarında seyirci karşına çıktı. Bunların içinde en çok merak edileni ve özlemle bekleneni hiç şüphesiz Karayip Korsanları'nın son bölümü. İşte bu filmle ilgili iki ayrı tanıtım frangmanı

Sidney Lumet’in yönettiği, Vin Diesel ve Peter Dinklage’in rol aldığı “Beni Suçlu Bulun - Find Me Guilty”, Gore Verbinski’nin yönettiği, Johnny Deep ve Orlando Bloom’un rol aldığı “Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu-Pirates of the Caribbean: At World’s End” , Nicholas Hytner’in yönettiği, Richard Griffits ve Frances De La Tour’un rol aldığı “Karayip Korsanları: “Tarih Öğrencileri - The History Boys” ile Sean Ellis’in yönettiği, Emilia Fox ve Shaun Adams’ın rol aldığı “Zamana Güzellik Kat - Cashback” adlı filmler vizyona girdi.

Bugün vizyona girmesini özellikle genç kuşağın merakla beklediği en ilginç film hiç şüphesiz Karayip Korsanları serisiin üçüncü ve son bölümü olan Dünyanın sonunda olacak.

Tür: Fantastik, komedi, macera
Yönetmen: Gore Verbinski
Oyuncular: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Yun - Fat Chow.
Konu: Kaptan Barbossa, Will Turner ve Elizabeth, zıpır Kaptan Jack Sparrow'u Davy Jones'un 'evcil hayvanı' Kraken'ın elinden kurtarmak üzere yola koyulur. Fakat açık denizde kimin kimi arkadan hançerleyeceği hiç belli olmaz. Yıllar önce haksız yere tabutuna son çivisi çakılan Karayip Korsanları serisi yeniden açık denizlere çıkıyor. Yapımcı Jerry Bruckheimer'ın güçlü rüzgârını arkasına alan yönetmen Gore Verbinski dört yıl önce bu alttürün üzerindeki ölü toprağını küredi. Hem de öyle bir küredi ki, ortaya Hollywood'un son yıllarda şiddetle ihtiyaç hissettiği bir 'saga' çıktı. Hatta son filme kulak verdiğimizde anlıyoruz ki, bu dev gemi Depp'li veya Depp'siz bir şekilde yoluna dördüncü filmle devam edecek.

Bu Karaip Korsanları hayranlarının hazırladığı bir tanıtım filmi





Bu da filmin Türkiye tanıtımı için hazırlanan tanıtım filmi


 
 
HABER7
 
 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.