Kocaya ölüm tuzağı

Kocaya ölüm tuzağı

3 çocuk annesi kadın, sevgilisiyle evlenebilmek için kocasını, yemeklerine zehir koyarak öldürmeye çalıştı. Başarılı olamayınca uyku ilacıyla uyuttuğu kocasını sevgilisiyle birlikte, başına keserle vurarak öldürdü.

HATAY’ın Dörtyol İlçesi’nde 3 çocuk annesi Havva Öz (37), yaklaşık 5 ay önce, ev telefonlarını yanlışlıkla arayan Payas İlçesi’ne bağlı Bozludere Köyü’nde oturan işsiz Muhammet Okur (28) ile tanıştı. Daha sonra arkadaşlık kuran ve eşinden gizli ilişkiye girdiği Okur ile evlenmek isteyen Havva Öz, oto yıkama-yağlama yeri olan 9 yıllık eşi İbrahim Öz’ü öldürme planları kurdu.

Genç kadın, eşini birçok defa yemeğine zehir atarak öldürmek istedi. Ancak, fark edilmemesi için zehri az koyan Öz, eşini öldürmeyi başaramadı. Sevgilisi Okur ile plan yapan Havva Öz, dün sabaha karşı eşinin içme suyuna ve yemeğine uyku ilacı koydu. Daha sonra sevgilisini eve çağırdı. Havva Öz ile Okur, çocukları diğer odada uyurken İbrahim Öz’ü başına keserle vurarak öldürdü.

Cesedi battaniyeye sararak İbrahim Öz’e ait otomobilin bagajına koyan zanlılar, devriye gezen güvenlik güçlerince durduruldu. Ekipler yaptıkları aramada, Öz’ün cesediyle karşılaştı. Sevgilisiyle gözaltına alınan Havva Öz, "Birkaç kez yemeğine zehir koydum ama ölümü başaramadım. Sonra uyku ilacı içirdim hemen uyudu, Muhammet’i çağırdım, birlikte öldürdük" dedi. İki sevgili tutuklandı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.