Kişiye Özel Bakımın Adresi: Dr. Savon

Kişiye Özel Bakımın Adresi: Dr. Savon

Kişiye Özel Bakımın Adresi: Dr. Savon

 

Dr. Savon, kişiselleştirilmiş ürünleriyle saç bakımının modern halini sizinle buluşturuyor. Saç testi ile kişiye özel formüller hazırlayarak tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan marka, ürünlerinde paraben, sülfat, tuz, sls/sles vb. kimyasalları kullanmıyor. Temiz içeriğe ve temiz üretime özen gösteren Dr. Savon, hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Bu sayede Peta onayı alan marka, hiçbir kullanıcının kafasında soru işareti bırakmıyor. En özelleştirilmiş saç bakım deneyimine en iyi marka ile ulaşmak isteyen herkesin ilk tercihi Dr. Savon’dan yana oluyor.

Size özel ürünler ile tanışın

Saçlarınız eskisi gibi parlamıyor, çabuk yıpranıyor ya da saç derinizde sorun mu yaşıyorsunuz? Çözüm Dr. Savon kişisel saç testinde! Test sonucunda, tüm saç hedeflerinize ulaşacağınız size özel bir formül elde edeceksiniz. Ardından Dr. Savon’un eşsiz ürün ailesine yönlendirilerek, saçınızı iyileştirmede en doğru, etkili ürün ailesi ile tanışacaksınız.

Dr. Savon kullanıcılarının göz bebeği olan Şampuan, kişisel saç testi ile belirlenen tüm özellikleri içeriğinde barındırıyor. Saçlarınızı iyileştirme yolundaki ilk adım olan şampuanı kişiselleştirilmiş formülü ile Saç Kremi destekliyor. İpek gibi saçların gizli kahramanı olan krem, taramayı kolaylaştırıyor ve saç uçlarındaki kırık görünümünü azaltıyor. Birçok saç kreminde yaşanan yapışma ve yağlanma problemi de Dr. Savon saç kremi sayesinde tarih oluyor.

Dr. Savon, saç bakım rutinlerini saça şekil vererek sonlandırmayı sevenleri de unutmuyor! Saçlarınızdaki tazelik gün boyu sürsün ve saçınız en güzel haline bürünsün diye özel yapısıyla Saç Şekillendirici Krem, sizinle tanışmayı bekliyor.

Tüm ihtiyaçlarınızı tek marka ile giderin

İhtiyacınıza göre şekillenen bir bakım rutini, sağlıklı saçlara sahip olmanızda size çok büyük yarar sağlayacaktır. Bu noktada kullanılan ürünler oldukça önemlidir. Saç kuruluğu için farklı bir marka, kepek sorunu için ise diğer bir marka kullanmak sandığınızın aksine problemlerinize çözüm üretemeyebilir. Birbirinden farklı içeriklere sahip ürünler kullanmak saç dinamiğini tamamen bozabilir. Dr. Savon, bakım rutininizde yer alabilecek her türlü ürün ile size kişiselleştirilmiş çözümler sunar. Böylelikle tek marka ile tüm ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Üstelik ihtiyaçlarınız değiştiğinde temel formülü değiştirmeden, ihtiyaçlarınız doğrultusunda saç ürünlerinizin içeriğini özelleştirebilirsiniz. Yaz sonunda saçları nemlendirme amaçlı formüller yaratırken, mevsim geçişlerinde dökülme önleyici formüller oluşturabilirsiniz.

Saç hedeflerinize ulaşmak için eksiksiz bir rutin şarttır. İlk olarak şampuan ile iyileştirme sürecinize başlamanız gerekir. Ardından Dr. Savon uzmanlarının özel formülü ile geliştirilen Saç Bakım Yağı ile saç derinizi güçlendirmelisiniz. Bakım yağı, saç derinizde yaşanabilecek tüm problemlerin önüne geçerek size sağlıklı saçlar için sağlam bir zemin hazırlar. Rutinin diğer aşamaları ise saç köklerinizi güçlendirmek olmalıdır. Saç dökülmesi ve yavaş saç uzamasına bağlı sorunlarınızı gidermek için Dökülme Karşıtı Saç Serumu kullanmak sizi saç hedeflerinize bir adım daha yaklaştıracaktır. Farklı şekillerde yaşanabilen saç dökülmelerine aynı tüpte müdahale eden serum, saç tellerinizi güçlendirip yeni saç tellerinin oluşumunu destekler. Dolayısıyla saçınızın uzamasına da katkıda bulunur.

Eksiksiz bir rutin için maskeler de olmazsa olmazlardandır. Uzun süredir bakım yapılmamış, yıpranmış hatta yanmış saçlarınızı yenilemenin en hızlı yolu saç maskesi yapmaktır. Ürünlerini oluştururken bakım rutinlerini göz önünde bulunduran Dr. Savon uzmanları, sizin için eşsiz bir formül ile Saç Bakım Makesi geliştirdi. Saç hedefinize ulaşma yolundaki son kale olan bu bakım, saç tellerini güçlendirip canlı ve dolgun bir görünüm yakalamanızı sağlıyor. Tek marka ile tüm saç bakım rutininizi oluşturmak Dr. Savon sayesinde artık oldukça kolay!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.