Kılıçdaroğlu’nun övdüğü meclis üyesi Hacer Foggo’yu Keskin yok saymıştı!

Kılıçdaroğlu’nun övdüğü meclis üyesi Hacer Foggo’yu Keskin yok saymıştı!

Muammer Keskin, kendi yazdığı ve Şişli Belediyesi Meclis Üyesi olan Hacer Foggo’yu ve projelerini yok sayıp görmezden gelirken, Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’dan Foggo için övgüyle bahsetmesi, Keskin’in tezatlıklarını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

KILIÇDAROĞLU, HACER FOGGO VE PROJELERİNDEN BAHSETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Hacer Foggo’dan bahsetmesi ve Foggo’nun yaptığı tespitlerini söylemesi dikkat çekti.

HACER FOGGO'YU VE PROJELERİNİ GÖRMEZDEN GELMİŞTİ

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismini anarak örnek gösterdiği, yaptığı projelerini ve tespitlerini de kamuoyu ile paylaştığı Hacer Foggo’yu ve projelerini, Muammer Keskin katıldığı hiçbir programda ve röportajlarında dile getirmemiş ve Foggo’yu da yok saymıştı.

KILIÇDAROĞLU, HACER FOGGO’NUN AÇIKLAMASINI PAYLAŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, ‘Yoksulluk Ağı’ kurucularından olan Hacer Foggo’yu ismen belirtmiş ve yaptığı çalışmalardan da bahsetmişti.

Kılıçdaroğlu, Hacer Foggo’nun ’20 yıldır sokaklardayım. Çok yoksul insan gördüm. Ama aç kaldık sözünü hiç duymadım. Çünkü, o gün yemek yoksa, bir komşu un getirir ve o günü kurtarırdı. Ama artık, komşuda da yok. Artık gerçekten açlık yaşanıyor. Marketlerin önünde atılacak sebze ve meyveler için toplanan insanların sayısı her gün artıyor’ dediği açıklamasını kamuoyuna paylaştı.

KILIÇDAROĞLU, KESKİN’DEN VE ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDEN BAHSETMEDİ  

Kılıçdaroğlu’nun, Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi olmasına rağmen Hacer Foggo’dan bahsedip, yaptığı açıklamayı da kamuoyu ile paylaşıp, Şişli’den, Şişli Belediyesi’nden ve Muammer Keskin’den bahsetmemesi de dikkat çeken bir başka olay oldu.

FOGGO’YU MECLİS ÜYESİ YAZAN DA KESKİN’Dİ

Hacer Foggo, 2019 yerel seçimlerinde Muammer Keskin’in listesinden CHP meclis üyesi olarak Şişli Belediye meclisine girmişti. Foggo, Şişli Belediye Meclis Üyesi olduktan sonra, Muammer Keskin Foggo’yu belediyeden ve etrafından uzaklaştırmıştı.

KESKİN’İN GİRMEDİĞİ KUŞTEPE’YE FOGGO GİRMİŞTİ

Foggo, Muammer Keskin’in adayken sadece bir defa girdiği Kuştepe’de adeta yatıp kalkarak yerel seçim sürecinde yoğun çalışmalar yapmıştı.

Öyle ki, Muammer Keskin, Kuştepe Mahallesi’ndeki seçmene bir kampanya yapmamışken, Hacer Foggo Umut Şenol ve Tuncay İşcen’in de katkılarıyla ciddi kampanyalar yapmıştı.

chp-kemal-kilicdaroglu-sisli-belediyesi-muammer-keskin-hacer-foggo-gonen-orhan1.jpg

GÖNEN ORHAN’IN KOMŞU MASASI İÇİN MÜCADELE ETMİŞTİ

Keskin, Gönen Orhan’ın sahibi olduğu Komşu Masa için yoğun çaba göstermişti. Keskin adeta Komşu Masa’nın tüm CHP’li belediyelere pazarlanabilmesi için Gönen Orhan’ı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na götürmüştü. Keskin, Komşu Masa açılışı için Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şişli Belediyesi’ne gelmesini için de çok yoğun çaba sarf etmişti.

KESKİN’İN ÖNCELİĞİ İLE ŞİŞLİ'NİN VE CHP’NİN ÖNCELİĞİ FARKLI

Şişli ve Şehri İstanbul Gazeteleri olarak sürekli altını çizdiğimiz ve yaptığımız haberlerde de olduğu gibi, Muammer Keskin’in öncelikleri ile Şişli’nin ve Şişli Belediyesi’nin öncelikleri ve Şişli’nin, Şişli Belediyesi’nin gerçekleri ile Muammer Keskin'in gerçeklerinin yine birbirine zıt olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

chp-kemal-kilicdaroglu-sisli-belediyesi-muammer-keskin-hacer-foggo-gonen-orhan2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum