Kılıçdaroğlu ve CHP Sarıgül'ü gözden mi çıkardı?

Kılıçdaroğlu ve CHP Sarıgül'ü gözden mi çıkardı?

CHP kulislerinde bir kahvaltıda yaşanan olaydan sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP üst yönetiminin Mustafa Sarıgül'ü gözden çıkardığı konuşulmaya başlandı.

Son günlerde Sarıgül’ün CHP'den Şişli Belediye Başkan adayı yapılmayacağı yönünde görüşler ağırlık kazanmaya başlamıştı.

SARIGÜL'ÜN ETKİNLİKLERİNDE CHP BAYRAĞI OLMADI 
Sarıgül'ün her konuşmasında CHP'nin başkan adaylarını bir an önce açıklaması gerektiğini söylemesi ve hiçbir enkinliğinde CHP bayrağını bulundurmaması Sarıgül'ün aday yapılmayacağı söylentilerinin adeta doğruluğunun teyidi olarak yorumlanmasına neden olmaya başlamıştı.

KONUŞMALARINDA CHP İSMİNİ KULLANMADI
Mustafa Sarıgül bunun böyle olmadığını ispatlamak için her fırsatta Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte fotoğraflar paylaşmaya başlamıştı. Ama hiçbir konuşmasında da CHP ismini geçirmiyor. Tüm açılışlarda da kesinlikle CHP bayrağını kullanmıyordu.
Bu ve buna benzer yaşanan birçok etkenden sonra Şişli Gazetesi olarak CHP ile Sarıgül arasında yaşanan bu soğuk havanın peşine düştük.

TEKİN’DEN ÖZEL İSTİHBARAT
20 yıldır Sarıgül'ü takip eden ve Sarıgül’ün yaptığı açıklama, tavır ve davranışlarından bu işte bir gariplik olduğunu anlayan gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin bu olayın izini sürdü ve önemli bir istihbarata ulaştı. Bu istihbarat siyasi kulislerde çok konuşulacak.

KAHVALTIDA SARIGÜL FIRÇALANDI
Kemal Kılıçdaroğlu ve 7 Cumhuriyet Halk Partili üst yönetimi bundan 10 gün önce özel bir kahvaltıda bir araya geldiler.
Siyasi kulislerde Sarıgül'ün CHP'den aday yapılmayacağı söylentilerinden bunalan ve Kılıçdaroğlu’nun nezaketinden faydalanan Sarıgül davetli olmadığı halde bu özel kahvaltıya bir şekilde dahil oluyor.
Sarıgül bu özel kahvaltıda Kılıçdaroğlu’na başlıyor kendini anlatmaya. Şişli'de her gün 50 ev gezisi yaptığını, Şişli'de rekor oy alabileceği gibi daha birçok kendini öven konuşmalarını Kılıçdaroğlu sabırla dinliyor. Öyleki; o özel kahvaltının havası birden soğumaya başlıyor.
Buna dayanamayan bir parti yöneticisi devreye giriyor.

"BAŞKAN SEN KİMLERLE, NERELERDE VE KİME ÇALIŞIYORSUN"
Sayın başkan sen kimlerle, nerede ve kime çalışıyorsun diyerek Sarıgül'ün sözünü kesiyor.
Kılıçdaroğlu yine sessizliğini koruyor ve sabırla olayları izliyor. Yaşanan bu olaylara da tamamen sesiz kalıyor.

CHP'Yİ DE ZORA SOKACAK BELGELER VAR
Sarıgül ile ilgili sadece yaşanan bu olay değil, CHP'yi de zora sokacak Sarıgül ile ilgili birçok belge ve bilginin de CHP Genel Merkezi’ne sunulmuş olması Sarıgül'ün CHP'den Şişli adayı yapılmayacağı yönünde görüşleri hakim kılıyor.
Sarıgül’ün Şişli'de aday olması durumunda  önümüzdeki günlerde Şişli Siyasetinde deprem etkileri yaşanmaya başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.