Kılıçdaroğlu: ‘Muammer Keskin’de Hayri İnönü’de koltuk tutkunu değiller’

Kılıçdaroğlu: ‘Muammer Keskin’de Hayri İnönü’de koltuk tutkunu değiller’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Şişli’de yaptığı mitingde; Muammer Keskin’de Hayri İnönü’de koltuk tutkunu değiller dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında, Şişli Mahmut Şevketpaşa Mahallesi’nde Şişlili vatandaşlarla bir araya geldi.

KESKİN, İNÖNÜ VE KILIÇDAROĞLU BİR ARADA

Kılıçdaroğlu'na, CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin ve mevcut Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü eşlik etti.

 “İNÖNÜ VE KESKİN BELEDİYEYİ BİRLİKTE YÖNETECEK”

Şişli'de vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Hayri İnönü ve Muammer Keskin birlikte çalışacak, birlikte üretecekler. Elbette ki bayrağı bir başka arkadaşımıza teslim edeceğiz” diyerek konuşmasına devam etti.

“İNÖNÜ VE KESKİN’İN BİR ARADA OLMASI ÖNEMLİ”

Bilgi, birikim ve gücümüzle bayrağı ileriye taşımak arkadaşların görevi olacak. İkisinin bir arada huzurunuza çıkmasının benim açımdan ayrı bir önemi var. İki arkadaşımız da koltuk tutkunu değiller.

“İKİSİNİN DE TEK AMACI ŞİŞLİ’YE HİZMET ETMEK”

İkisinin de tek amacı var: Şişli'ye hizmet etmek. Bir arkadaşıma teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşımı da sizlere emanete ediyorum" dedi.

“İNÖNÜ TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN HİZMET ETTİ”

Hayri İnönü tüm engellemelere rağmen Şişli’ye hizmet etti. Çaba harcadı mücadele etti. Kendisine tüm Şişlililer huzurunda İnönü’ye şükran borçluyum ve teşekkür ediyorum.

"MUAMMER KESKİN’DE TÜM HARCADIKLARIN HESABI VEREBİLECEK BİRİ”

Yeni başkan adayımız Muammer Keskin’de Sayın İnönü gibi harcadıklarının hesabını verebilen vermeyi de arzu eden birisi.

Kılıçdaroğlu ‘Yeni bir İstanbul ve yeni bir Şişli diyeceğiz. Şişli’de bizim İstanbul’da bizim olacak’ diyerek konuşmasına son verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.