Kıbrıs'ta Tüp Bebek Tedavi Merkezleri

Kıbrıs'ta Tüp Bebek Tedavi Merkezleri

Rahim kanalları kapalı olan kadınların, artık tıbbın gelişmesi ile birlikte, tüp bebek yöntemini kullanarak çocuk sahibi olabildiklerini görebiliyoruz.

Rahim kanalları kapalı olan kadınların, artık tıbbın gelişmesi ile birlikte, tüp bebek yöntemini kullanarak çocuk sahibi olabildiklerini görebiliyoruz. Bu yöntem dünyanın her yerinde kullanıldığı gibi, artık hastanelerde bile uygulanmaktadır. Ancak bu yöntem ile de gebe kalamayan kadınların, yumurtalarında sorun olmaktadır. Zira bayanlarda ki bu sorunların en iyi çözümü ise Kıbrıs tüp bebek klinikleri olmaktadır. Bunun yanında erkeklerde olan sorunlar için de Kıbrıs'ta bulunan Doğuş İvf ile istediğiniz gibi çocuk sahibi olabileceksiniz. Sizlerde tüp bebek yöntemi ile doğru bir tedaviyi uygulayarak çocuk sahibi olmak istiyorsanız eğer, burada en iyi cerrahlar ile istediğiniz gibi çocuk sahibi olabilirsiniz. Dünyanın en iyi ve alanında uzman kadın doğum cerrahlarını bulmanız ve buna göre yumurtalar ve erkekten edinilen spermler ile birlikte laboratuvar ortamında döllenmeyi yaptırarak çocuk sahibi olmanız mümkün olacaktır. Tüm bunları Kıbrıs tüp bebek ile elde edebilir ve sizlerde en iyi şekilde tatilinizi de yaparak, gebe kalabilirsiniz.

kıbrıs tüp bebek

 

Embriyo Donasyonu İle Çocuk Sahibi Olun

 

Rahim kanalları kapalı olan kadınlara tüp bebek yöntemi etkin olduğu gibi, erkeklerde ki sorunlarda ise embriyo donasyonu yöntemi uygulanmaktadır. Sperm yani embriyo donasyonu genelde 40 yaş üzeri erkeklerde sperm sayısının yetersiz olması ile birlikte, çocuk sahibi olunmasını mümkün kılmaktadır. Tıp merkezi yardımıyla embriyo donasyonu ile istediğiniz gibi çocuk sahibi olunmasının mümkün olması ile birlikte, artık bayanlar için yumurta donasyonu da yaptırmaları da mümkün olmaktadır.

kıbrıs tüp bebek

 

Cinsiyet Seçimini Yapabilir

 

Bu gibi yöntemler sayesinde, özellikle ülkemizde yasal olmayan ve Kıbrıs'ta yasal olması sebebi ile Avrupa ülkelerinin de tercihleri içinde yer alan cinsiyet seçimi için de Doğuş İvf en iyi seçim olacaktır. Rahatlıkla yapılacak olan cinsiyet seçimi ile birlikte doğacak çocuğunuzun erkek veya kız olmasını belirleyebilirsiniz. Zira toplumsal olarak da uygun olarak karşılanmayan cinsiyet seçimi, artık tıbbın gelişmesi ile birlikte yapılabilmektedir. Sizlerde hemen www.dogustupçocuk.com sitesine girerek, hem tüm tedaviler ile ilgili bilgi alabilir ve hemde çocuk sahibi olmak için tedaviye başlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.