Kıbrıs’ta Güvenli Yolculuklar Güvenle Başlar

Kıbrıs’ta Güvenli Yolculuklar Güvenle Başlar

Kıbrıs Rent a Car araç kiralama sektörüne getirmiş olduğu müşteri memnuniyeti odaklı bakış açısı ile dikkat çekiyor.

Kıbrıs Rent a Car araç kiralama sektörüne getirmiş olduğu müşteri memnuniyeti odaklı bakış açısı ile dikkat çekiyor. Her zaman müşterilerin konforlu ve güvenli yolculuk yapmalarını hedef olan çözümleri ile kendini ifade eden firmanın bu yaklaşımı Kıbrıs için de büyük önem taşıyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yenilenen yüzü ve gelişen ekonomisi ile her geçen gün daha çok ziyaretçiyi ağırlarken hizmet sektöründe yer alan firmalara da büyük bir görev düşüyor. Müşterilerine en kaliteli ve güvenilir hizmeti vermek için çabalayan Kıbrıs Rent a Car bu çabası ile kendi sektöründe öne çıkıyor.

 

Yeniliklere Açık Duruş

 

Kıbrıs Rent a Car’ın her zaman yenilik odaklı duruşa sahip olması firmanın sektöründe kolayca ön plana çıkmasında etkili oluyor. Başarısını tesadüflere değil de doğru adımlara borçlu olan firmanın müşterileri için sunmuş olduğu konfor odaklı çözümler dikkat çekiyor. Firmanın araç kiralama sektöründeki en hassas konular ile ilgili sunduğu hizmetler farkını koymasını sağlıyor. Araç teslimini sorun olmaktan tamamen uzaklaştıran Kıbrıs Rent a Car Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için ulaşımın temelinde yer alan Girne Limanı ve Ercan Havalimanı lokasyonlarında yapmış olduğu araç teslim hizmeti ile pek çok sorunu ortadan kaldırıyor.

 

Her İhtiyaca Farklı Çözüm

 

Kıbrıs Rent a Car kurmuş olduğu başarılı rezervasyon sistemi ve araç teslim ağı ile tüm yolculukların kesintisiz olmasını sağlamaktadır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ayak basan herkesin hiçbir şekilde bekleme yapmadan yolculuğuna devam etmesi ya da konaklayacağı bölgeye ulaşabilmesi için hizmet veren firmanın sunduğu çözümler kişiye özeldir.

Araç kiralama hizmeti ile birlikte farklı ekstra hizmetleri de müşterilerinin isteği doğrultusunda sunan firma herkese çözüm üretecek müşteri hizmetleri kapasitesi ile farkını ortaya koymaktadır. Kıbrıs Rent a Car ile araç kiralamak istediğinizde ihtiyacınız olan ekstraları Kıbrıs’a gelmeden önce müşteri temsilcinize bildirmeniz yeterlidir. Bebek koltuğu, navigasyon cihazı veya ekstra benzin gibi taleplerinizi önceden bildirdiğiniz takdirde aracınızı tüm talepleriniz yerine getirilmiş bir şekilde teslim alabilirsiniz.


Kıbrıs Rent a Car
www.kibrisrentacar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.