Kıbrıs Yumurta Nakli İşlemi Nasıl Uygulanır?

Kıbrıs Yumurta Nakli İşlemi Nasıl Uygulanır?

Kıbrıs Yumurta Nakli İşlemi Nasıl Uygulanır?

Kadınların yumurtlama döngüsünün düzenli olması, bebek sahibi olma açısından büyük bir öneme sahiptir. Yeterli sayıda ve sağlıklı yumurtaların, sağlıklı spermler ile döllenmesi, sağlıklı bir bebek sahibi olunması anlamına gelmektedir.

Aşırı yoğun, stresli ve sıkıntılı bir yaşama sahip olmak, erken menopoz durumu, görülen ağır tedavilerin ardından yumurtlama sorunların oluşması ya da yumurtaların kalitesinin düşük olması gibi farklı nedenden dolayı pek çok çift çocuk sahibi olamamaktan şikayetçi olmaktadır. Ancak uzun yıllardır, teknolojinin ve tıbbın da gelişmesi ile bu durum bir sorun olmaktan çıktı. Bu gibi durumları yaşayan çiftler, Kıbrıs’ta yumurta nakli tedavisi ile, özlem duydukları aileye kavuşuyorlar. Bu tedaviyi uygulamak isteyen çiftler, Kıbrıs yumurta nakli fiyatları hakkında araştırma yaptıktan sonra bu tedaviye başlayabiliyorlar.

Merkezlerin yumurta donörleri için uyguladıkları testler, burada bulunan ekiplerin kalitesi, verilecek olan hizmet kapsamındaki konular gibi birçok farklı etken, elbette ki Kıbrıs yumurta nakli fiyatları ve başarı oranlarını etkilemektedir. Bazı merkezlerde yumurta donasyonu işlemi esnasında yalnızca tedavi sürecinin ücretleri alınırken, bazı merkezlerde ise uçak biletleri, konaklama gibi başlıklar da nakil işlemine dahil edilmektedir.

Yumurta Nakli Tedavi süreci

Çiftler yumurta nakli için Kıbrıs’a geldikleri zaman anne adayı öncelikli olarak tedaviye almaktadır. Rahmin gebeliğe hazırlanmış olması, embriyoların rahme tutunması ve gebeliğin oluşması adına çok büyük bir öneme sahiptir. Bir taraftan anne adayı tedaviye başlarken diğer bir taraftan da yumurta donörü tedaviye başlayacaktır. Bu tedavi sonrasında yumurta bağışı ile elde edilen yumurtalar istenilen olgunluğa gelmekte ve çatlatma işlemi yapılarak donörden alınmaktadır. Sonraki aşamada baba adayından alınan spermler ve donasyon yumurtalar birleştirilerek embriyo transferi yapılmaktadır. Bu embriyoların incelenmesinin ardından ise içlerinden en iyi olanları özel olarak seçilmekte ve döllendikten sonra, anne rahmine transfer edilmektedir.

Transferden sonra, yaklaşık olarak 12 gün içerisinde anne adayının gebe olup olmadığı tam olarak netleşmektedir. Kıbrıs yumurta nakli fiyatlarının incelenmesi sonrasında anne adayları sağlıklı yumurtalara sahip olmasalar dahi hiçbir sorun ile karşılaşmadan hamile kalabileceklerdir. Üstelik bu işlem yapılırken yumurta donörü her açıdan incelendiği için anne babaların donörleri ile alakalı akıllarında hiçbir soru işareti kalmamış olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.