Keskin’in ilk hamlesi geldi ve İklim Büyükkeser CHP yönetiminden istifa etti!

Keskin’in ilk hamlesi geldi ve İklim Büyükkeser CHP yönetiminden istifa etti!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’ın gönderilmesiyle ilgili ilk hamlesi geldi ve İklim Büyükkeser CHP Şişli İlçe Yönetiminden istifa etti!

Şişli ve Şehri İstanbul Gazetesi olarak; Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in, Oya Akman’ın CHP Şişli İlçe Başkanlığı’ndan düşürülmesiyle ilgili kendisi ve yakın ekibiyle çalışmalar yaptığının haberini yapmıştık.   

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, CHP Şişli Kadın Kolları Başkanlığı’nı ziyarete gitmişti. Bu toplantıya CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman da katılmadı.

Muammer Keskin’in kadın kolları toplantısında, kendisinin CHP Şişli İlçe Başkanı ile hiçbir sorununun olmadığını söylemesi ise dikkat çekti.

Keskin, Oya Akman’ın başta kendisi olmak üzere bu örgütün en başındaki bir yönetici olduğunu söylemesi ise dikkat çeken bir başka açıklama oldu.

Keskin’in kadın kollarındaki toplantıyı yapmasının gerçek nedeni ve konuşmasında Oya Akman ile ilgili hiçbir probleminin olmadığını söylemesinin arka planı çok geçmeden ortaya çıktı.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in CHP kadın kolları ziyaretinden sonra, İklim Büyükkeser'in CHP Şişli İlçe Yönetiminden istifa etmesi gündeme bomba gibi düştü.

İstifasının arka planı ve detaylar gelecek..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler