Keskin’in duyarsız kaldığı işçisinden makam odasına haciz!

Keskin’in duyarsız kaldığı işçisinden makam odasına haciz!

Tazminatsız bir şekilde işten çıkartılan belediye işçisi Ramazan Çelik, duyarsız kalan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in makam odasına haciz getirtti.

MUAMMER KESKİN’İN MAKAM ODASI KARANTİNA ALTINDA

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in makam odasında haciz işlemi yapmak istenmesi üzerine "belediye başkanının sekreterinin Kovid-19 hastası olduğu ve odanın karantina alanı olduğu" ifade edilerek belediye görevlilerince makam odasının kapısı açılmayınca çilingir çağrıldı. Avukat Abdullah Akyüz, belediye başkanının makam odasının bulunduğu alanın karantina alanı olarak kendilerine söylendiğini, ödeme yapılmaması halinde haciz için tekrar geleceklerini söyledi.

muammer-keskin-in-duyarsiz-kaldigi-iscisi-makam-odasina-icra11.jpg

RAMAZAN ÇELİK TAZMİNATSIZ İŞTEN ÇIKARILMIŞTI

Şişli Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Ramazan Çelik, tazminatsız bir şekilde işten çıkarıldıktan sonra İş Mahkemesi'nde 267 bin lira almaya hak kazanmasının ardından alacağını tahsil etmek için belediyeye haciz işlemi başlattı.

İCRA MEMURLARI BELEDİYEYE ALINMAYINCA POLİS ÇAĞIRILDI

Haciz işlemi için belediye binasına gelen Çelik'in avukatı Abdullah Akyüz ve icra memuru, görevliler tarafından belediye binasına alınmadı. Daha sonra içeri giren avukat ve icra memuru, belediyenin kasasında bulunan 1550 lirayı haczetti. Avukat ve icra memuru, kendilerine belediye görevlilerince engel olunması üzerine polisi çağırdı.

BELEDİYE BAŞKANININ MAKAM ODASI KARANTİNADAYDI

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in makam odasında haciz işlemi yapmak istenmesi üzerine "belediye başkanının sekreterinin Kovid-19 hastası olduğu ve odanın karantina alanı olduğu" ifade edilerek belediye görevlilerince makam odasının kapısı açılmayınca çilingir çağrıldı.

KESKİN’İN ÖZEL KALEMİNDEKİ TELEVİZYON HACZEDİLDİ

Çilingir tarafından elektrikler kesilmeden kapının açılamayacağı, açılırsa kapı güvenlik sistemine zarar verebileceğinin söylenmesi üzerine odaya girilemedi. Bu arada Muammer Keskin’in özel kalem müdürlüğündeki sekreterin odasındaki televizyon haciz işlemi yapılmak için kayıtlara alındı.

muammer-keskin-in-duyarsiz-kaldigi-iscisi-makam-odasina-icra3.jpg

ZABITA RAMAZAN ÇELİK’İN PANKARTLARINA EL KOYDU

Avukat Abdullah Akyüz, belediye başkanının makam odasının bulunduğu alanın karantina alanı olarak kendilerine söylendiğini, ödeme yapılmaması halinde haciz için tekrar geleceklerini söyledi.

Haciz işlemi devam ederken belediyenin karşısındaki işçi Ramazan Çelik'in pankart ve malzemelerine de zabıta görevlileri müdahale etti.

KESKİN, 300 GÜNDÜR YAPILAN EYLEME DUYARSIZ KALMIŞTI

Şişli Belediyesi’nin önünde belediye işçileri Ramazan Çelik, Kakil Yazar ve Turan Aktaş 300 gündür eylem yapıyorlardı. Muammer Keskin, eylem yapan işçilerin ihtiyaçlarını gidermeleri için belediyeye girmelerine dahi izin vermiyordu. Yağmurdan korunmak için kurdukları muşambayı da polise şikayet ederek kaldırtmıştı.

muammer-keskin-in-duyarsiz-kaldigi-iscisi-makam-odasina-icra12.jpg

RAMAZAN ÇELİK: “BANA İFTİRA ATTILAR”

Ramazan Çelik, Muammer Keskin ve ekibinin kendisine iftira attıklarını söylemişti. Çelik, Şişli Belediyesi’nin önünde yaptıkları eylem için kendisi ve arkadaşlarına Şişli Belediyesi zabıtası ekipleri tarafından kabahatler kanununa muhalefetten 400 lira para cezası kestiklerini duyurmuştu.

Çelik, yaptığı paylaşımda da bugünleri tarif ederek siz bekleyin demişti.

muammer-keskin-in-duyarsiz-kaldigi-iscisi-makam-odasina-icra1-001.jpg    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.