Keskin’in, önerdiği Nihat Dağlayan’ı daha önce istemediği ortaya çıktı!

Keskin’in, önerdiği Nihat Dağlayan’ı daha önce istemediği ortaya çıktı!

Muammer Keskin’in, CHP Şişli İlçe yönetimine kayyum atanan yönetimin başkanlığına getirttiği Nihat Dağlayan’ı daha önce de istemediği ortaya çıktı.

KESKİN, DÜN İSTEMEDİĞİ İSMİ BUGÜN BAŞKAN YAPTIRTTI

Nihat Dağlayan, bir önceki CHP Şişli İlçe kongresinde yönetime girecekken, Muammer Keskin’in asil yönetimde istemediği, yedekte olmasını istediği ortaya çıktı.

Muammer Keskin’in takındığı tavır üzerine, Nihat Dağlayan tepki göstererek yedek yönetim kurulu üyeliğini kabul etmeyip Muammer Keskin’in ekibinden uzaklaştığı gündeme geldi.

SAVUNDUĞU İDEALLERİN TERSİNİ YAPMAYA BAŞLADI

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra, geçmişteki konuştuklarının tam tersini yapmaya başladı.

Keskin, önümüzdeki günlerde yapılacak olan, CHP Şişli İlçe kongresinde istediği ismin başkan olabilmesi ve istediği isimlerin de yönetime girebilmesi için, yine hayati boyunca savunduğu fikir ve ideallerin tam tersini yapmaya başladı.

KESKİN, KENDİ EKİBİNİ İTİBARSIZLAŞTIRMAYA BAŞLAMIŞTI

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra, verdiği hiçbir sözü tutmaz, kendisine destek olanları da artık görmez, tanımaz olmaya başlamıştı. Keskin, gerçeklerin de ortaya çıkmaması için, tüm dostlarını itibarsızlaştırma politikası izler olmuştu.

Keskin’in bu tavrı nedeniyle, etrafında Şişli’deki önemli ve akıl isimler de artık Keskin’in etrafından uzaklaşmaya başlamışlardı.

KESKİN, ŞİŞLİ DIŞINDAN İSİMLERLE ÇALIŞTI

Keskin, başkan olduktan sonra, gerek Şişli Belediyesi yönetimine gerekse de CHP Şişli İlçe Başkan ve yönetimine, 40 yıldır siyaset yaptığı Şişli’den isimleri değil, Şişli dışından ve tanımadığı isimleri tercih etmişti.

KENDİ GETİRDİĞİ YÖNETİCİLERLE DAHİ KAVGA ETTİ

Muammer Keskin, kendi getirdiği isimlerle bile tartışma yaşar hale geldi. Kindarlığı ve kibri gün geçtikçe ortaya çıkan Muammer Keskin, doğru ya da yanlış fark etmeden, istediğini yapmayan kim varsa, kendi getirdiği isimlerle dahi kavga eder hale gelmişti.

KESKİN, ARTIK TAKTİK DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDI

Yakın ekibinin istifası ile düşürülen ve CHP Şişli ilçesinin kongre sürecine girdiği süreçte, her geçen gün yalnızlaşan Muammer Keskin, artık strateji değiştirmek zorunda kaldı.

Hayatı boyunca, bir belediye başkanının CHP İlçe seçimlerine karışmasını istemeyen Muammer Keskin, artık ilçe seçimlerine karışmak bir yana, CHP Şişli İlçe Başkan ve yöneticilerinin, kendisinin adeta emir eri gibi çalışmasını ister hale geldi.

Şişli’de önemli işletmelerin sahibi olan, düne kadar yönetimde dahi görmek istemediği ve yedekte kalmasını istediği Nihat Dağlayan’ı, bugün kayyum başkanı olarak atattırması dikkat çekti.

KESKİN, GÜVEN DUYULMAYAN BİR BAŞKAN HALİNE GELDİ

Şişli örgütünde İtibarını kaybeden ve adeta güven duyulmayan bir belediye başkanı haline gelen Muammer Keskin, dün istemediği bir ismi bugün ister haline gelmesindeki en büyük etken olduğu ifade ediliyor.

KESKİN, KAYYUM YÖNETİMİ İLE DE TERS DÜŞECEK

Muammer Keskin, 45 gün sonra yapılacak CHP Şişli İlçe kongresinde, yine aslına dönerek, daha önceki yöneticilerle olduğu gibi, kayyum için önerdiği isimlerle de ters düşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bunun en büyük ispatı olarak, 45 gün sonraki yapılacak kongre ile ilgili, kapalı kapılar ardında yaptığı toplantılar ve bu toplantılarda başkan ve yönetim için verdiği sözler olarak görülüyor.

KESKİN, HERKESE FARKLI VAATLER VERMEYE BAŞLADI

Kendisinin köprüden önceki son çıkış olarak gördüğü, CHP Şişli İlçe kongresinde, her istediğini yapacak bir başkan ve yönetim oluşturabilmek için, herkese farklı vaat ve sözler vermeye başladı.

CHP üst yönetiminin de Muammer Keskin’in sansasyonlarından bıkmış durumda olmaları, bu kongre, Keskin için son çıkış yolu olarak görmesine neden olduğu ifade ediliyor.

KESKİN, YAKIN EKİBİ İLE YİNE TERS DÜŞECEK

Muammer Keskin’in başkan olduktan sonra aldığı kararlar, takındığı tavırları, ekibinin ilçe kongresini kazanması durumunda dahi, en büyük kavganın yine kendi aralarında yaşanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

ŞİŞLİ’DE CHP ÖRGÜTÜ, TARİHİ BİR KARAR VERECEK

Şişli’nin CHP siyasi kulislerinde, CHP örgütünün bu ilçe kongresinde takınacakları tavırla tarihi bir karar vereceği konuşuluyor.

Kulislerde, Şişli’deki CHP İlçe kongresini muhalefetin kazanması halinde ise, Şişli de tam anlamıyla demokrasinin işlemeye başlayacağı, mobing ve baskıların sona ereceği, tek adamlık rejiminin Şişli de artık sona ereceği, örgütün değer ve muhatap göreceği bir sürecin başlayacağı da konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.