Keskin’in adayı olarak anılan Tamer Özcan’lı ilçe başkan adaylığını açıkladı!

Keskin’in adayı olarak anılan Tamer Özcan’lı ilçe başkan adaylığını açıkladı!

14 Kasım Pazar günü yapılacak olağanüstü CHP Şişli İlçe Kongresi’nde, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in adayı olarak anılan Tamer Özcanlı, CHP Şişli İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve ekibinin adayı olarak anılan Tamer Özcanlı’nın 14 Kasım’da yapılacak olağanüstü CHP Şişli İlçe Kongresi için adaylığı açıklamasından sonra şimdi tüm gözler muhalefet adayına çevrildi.

TAMER ÖZCANLI, İSTİFA EDEN YÖNETİCİLER ARASINDAYDI

Şişli’nin siyasi kulislerinde Tamer Özcanlı, kayyum atanan CHP Şişli İlçe Başkanlığı için Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve ekibinin adayı olacağı konuşuluyordu. Tamer Özcanlı, yönetimden istifa ederek CHP Şişli İlçe Başkanlığı’na kayyum atanmasına neden olan yöneticiler arasında yer almıştı.

MUHALEFETTEN BİR ADAY DAHA ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYOR

Muammer Keskin ve ekibinin CHP Şişli İlçe Kongresi’nde oy kullanacak delegeler üzerinde yaptıkları hesaplarda, muhalefetin 30 ile 50 oy civarında önde olduklarını görmeleri üzerine, işlerini garantiye almak adına muhalefetten bir başka ismin daha aday gösterilerek muhalefetin oylarının bölünmesini sağlamak için çalışmalar yaptığı ifade ediliyor.

KENDİ GETİRDİKLERİ OYA AKMAN'I DÜŞÜRMÜŞLERDİ

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkan adaylığı için ismi açıklandığında, yine CHP Şişli İlçe Yönetimi’nin görevden alınmasına neden olmuştu. CHP Şişli İlçe Başkanlığın kongre sürecinde Keskin, kendi getirdiği Oya Akman’ın seçimlere tek aday olarak girmesini sağlayarak ilçe başkanı seçtirmişti.

MUAMMER KESKİN DÖNEMİNDE, YÖNETİM 2 KEZ DÜŞÜRÜLDÜ  

Keskin, kısa bir süre sonra da kendi getirdiği Oya Akman ile anlaşamayarak, CHP Şişli İlçe Yönetimi içerisindeki kendisine yakın yöneticilerin istifası ile bu sefer de Şişli İlçe Başkanlığı’na kayyum atanmasına neden olmuştu.

Keskin’in göreve geldiği iki yıl içerisinde CHP Şişli İlçe Örgütü iki kez düşürülmüş oldu.

ÖRGÜTÜN KESKİN’E VERECEĞİ CEVAP MERAK EDİLİYOR

Şişli Belediye Başkanı olmadan önce, belediye başkanlarının CHP örgütüne karışmamalarını ve CHP kongrelerinin delegelerin belirleyebileceği ‘çarşaf liste’ ile seçime gidilmesini savunup, başkan olduktan sonra ise tam tersini yapan Muammer Keskin’e örgütün kongrede vereceği cevap merak konusu oldu.

ŞİŞLİ’DEKİ KONGRE, MUHALETİN DE SINAVI OLACAK

Şişli’de yapılacak olağanüstü CHP Şişli İlçe Kongresi aynı zamanda; Muammer Keskin’in yaptıklarının yanlış olduğunu, kendilerinin daha demokratik olduklarını, örgütü birleştireceklerini ve Şişli’de özgür bir CHP örgütü oluşturacaklarını ifadede eden muhalefetin de, söylemlerinin arkasında olup olmayacakları ortaya koyan adeta bir sınav olmuş olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum