Keskin’in A takımına dahi bilgi vermediği, Turgay Keskin’in itirafı ile ortaya çıktı!

Keskin’in A takımına dahi bilgi vermediği, Turgay Keskin’in itirafı ile ortaya çıktı!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in A takımına dahi bilgi vermediği, Şişli Belediyesi Hukuk Komisyonu Başkanlığı görevini verdiği Turgay Keskin’in itirafı ile ortaya çıktı.

Şişli Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Eyüp Çakar’ın meclise gelen önergeler için, ne komisyonlarda ne mecliste, meclis üyelerine bilgi verilmediğinden şikâyetçi olmuştu.

Eyüp Çakar’ın bu eleştirisi Muammer Keskin ile ilgili birçok gerçeğin de ortaya çıkmasına vesile oldu.

KOMİSYON ÜYELERİNE DE BİLGİ VERİLMEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Eyüp Çakar, Kasım Ayı’nda müdürlükten havale edilen evrakın 2 Aralık’ta, komisyon toplantısı esnasında kendilerine verildiğini ve verilen evrakın da sadece bir üst yazıdan ibaret olduğunu söyleyerek eleştirmişti.

Eyüp Çakar, kendilerine bilgi verilmeme durumunun devam etmesi halinde, bilmediğimiz konular hakkında olumlu bir oy kullanamayacağımızdan red oyu vermeye devam edeceklerini söyledi.

KESKİN’İN A TAKIMINA DAHİ BİLGİ VERMEDİĞİ DE ORTAYA ÇIKTI

Eyüp Çakar’ın kendilerine bilgi verilmediği eleştirisi bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Açık ve şeffaf olduğunu söyleyen Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in, A takımında yer alan ve Hukuk Komisyonu Başkanı Turgay Keskin’e dahi müdürlüklerden gelen teklifler hakkında detaylı bilgi vermediği ortaya çıktı.

TURGAY KESKİN, “BENDE DE DETAYLI BİLGİ YOK” DEDİ

Keskin’in kendi A takımına dahi bilgi vermediği gerçeği, Eyüp Çakar’ın kendilerine sadece bir üst yazı verildiği eleştirisine verilen cevapla ortaya çıktı.

Tugay Keskin, ‘Bende de yok ki, size verebileyim. Bende de aynı üst yazı var’ demesiyle Keskin’in kendi A takımında dahi bilgi vermediği ortaya çıkmış oldu.

İŞTE, TURGAY KESKİN’İN AÇIKLAMASI

Şişli Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü tarafından gönderilen yazıda, Mahalle Afet Gönüllüleri ve AKUT ile yapılacak olan prokolün hangi şartlar altında yapılacağı belirtilmemiş.

Biz herhangi bir protokolün onaylanması değil, bir protokol yapılabilmesi için başkana bir yetki verilmesidir.

Bizim tarafımızda da elimizde bir bilgi olmadığı için size de bir bilgi verilememiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.