Keskin’den meclis öncesi 19 CHP’li meclis üyesine 3 gün 3 gece eğlence!

Keskin’den meclis öncesi 19 CHP’li meclis üyesine 3 gün 3 gece eğlence!

Keskin, Pazartesi günü yapılacak meclis öncesi, muhalefet parti meclis üyelerini davet etmediği, 27 CHP’li meclis üyesinden sadece 19 meclis üyesinin katıldığı, 3 yıldızlı bir otelde 3 gün 3 gece süren sazlı sözlü bir eğlence düzenlemesi dikkat çekti.

MECLİS ÖNCESİNDEKİ EĞLENCENİN NEDENİ MERAK KONUSU

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Pazartesi günü yapılacak olan Temmuz ayı meclis toplantısından hemen önce, CHP’li 19 meclis üyesinin katıldığı Düzce Akçakoca’daki 3 yıldızlı bir oteldeki 3 gün 3 gece süren eğlencenin nedeni ve perde arkası merak konusu oldu.

MECLİS ÜYELERİNE SÖZDE SOSYAL MEDYA EĞİTİMİ

Muammer Keskin, dijital iletişim medya danışmanı tarafından meclis üyelerine sosyal medya eğitimi adı altında Düzce Akçakoca’daki 3 günlük sazlı sözlü eğlencede Muammer Keskin de, Gönen Orjan’ın Komşu Masa’sını ve geçen 2,5 yılını değerlendiği bir de konuşma yaptı.

27 CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNDEN SADECE 19 KİŞİ KATILDI

Keskin, 3 günlük kampa 37 meclis üyesinin olduğu Şişli Belediyesi meclisinde, muhalefet parti meclis üyelerini neden davet etmediği, neden 27 CHP’li meclis üyesinden sadece 19 CHP’li meclis üyesinin katıldığı, diğer meclis üyelerinin neden katılmadığı da merak konusu oldu.

MAZLUM ÇİMEN SAHNE ALDI

Keskin’in meclis üyelerine eğitim adı altında düzenlediği eğlencede Mazlum Çimen de sahne aldı. Bol bol alkolün tüketildiği eğlencede meclis üyeleri Mazlum Çimen’e eşlik ettiler. 19 Meclis üyesi, sanatçılar, eğitimciler, belediyenin seçilmiş belli başlı personelleri alkolün de etkisiyle güzel 3 gün geçirdiler.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ BÜROKRATLARIN TALEPLERİ,

TASARRUF NEDENİYLE KARŞILANMIYORDU

Şişli Belediyesi’nde başkan yardımcıları ve müdürlerin Şişli’deki sorumluluk alanlarında ihtiyaç duyulan hizmetleri yapabilmeleri için gerekli olan malzeme talepleri karşısında, şu an tasarruf yapıyoruz, biraz erteleyin diyerek talepleri geri çeviren Keskin’in 3 yıldızlı bir otelde 3 gün eğlence süren bir eğlence yapması dikkat çekti.

KESKİN, EĞLENCEYİ HANGİ BÜTÇEDEN KARŞILADI

Muammer Keskin’in bu eğlenceyi hangi bütçe ile yaptığı, işi kimlere verdiği ve kamu ihale kurumunun hangi maddeleri uygulanarak yapıldığı da yine incelenmesi ve soruşturulması gereken konu oldu.

Muammer Keskin’in sürekli yaptığı açıklamalarda belediye başkanı olduktan sonra CHP rozetini çıkarttığını, artık Şişli’deki herkesin başkanı olduğunu söylüyordu.

BU EĞLENCENİN ARKA PLANI MERAK EDİLİYOR

Ayrıca, bir belediye başkanının bir partinin mensuplarına belediye bütçesinden bir harcama yapması da kanunun uygun değildir.

Şişli Belediyesi’nin deniz kenarında kendisine ait bir sosyal tesisi varken, Düzce gibi bir yerde 3 yıldızlı otelde, 3 gün 3 gece sazlı, sözlü ve alkollü bir eğlencenin düzenlenmesinin arkasında yine başka hesapların olduğunu düşündürüyor.

EĞİTİMİN DEĞİL EĞLENCENİN PAYLAŞILMASI DİKKAT ÇEKTİ

Keskin’in eğitim adı altında düzenlediği organizasyonda, eğitimle ilgili hiçbir paylaşım yapılmazken, meclis üyelerinin sazlı sözlü eğlenceyi canlı yayınlayarak paylaşması, organizasyonun eğitimden ziyade bir eğlence olduğunun göstergesi oldu.

ŞİŞLİ KAYMAKAMINI GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Şişli Kaymakamının yaptığımız haberin ihbar kabul ederek derhal bir inceleme başlatarak soruşturma yapması gerekmektedir.

Şişli Kaymakamı bir müfettiş atayarak, bu eğlencenin kanuna uygunluğunu, harcanan bütçenin nereden karşılandığı, bu eğlenceyi kimlere ve ihale kanunun hangi maddesine uydurularak yaptırıldığını araştırarak soruşturması, varsa sorumlular hakkında da soruşturma başlatması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.