Keskin, sözlerini tutmaya başladı! Belediyenin tüm araçlarını toplatıyor.

Keskin, sözlerini tutmaya başladı! Belediyenin tüm araçlarını toplatıyor.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, yerel seçimler öncesi verdiği sözleri yerine getirmeye başladı. Belediyenin kiraladığı araçları geri vermeye veya belediyeye ait tüm araçları toplatmaya başladı.

MAKAM ARAÇLARINI MERCEĞE ALMIŞTI

Keskin, yerel seçimler öncesi, Şişli’deki trafik sorununu dile getirmişti. Bu kapsamda da, vaatlerinden biri de makam araçlarının fazlalığıydı.

Keskin, belediyedeki makam araçlarını bir bir toplatmaya başladı. Hatta belediyenin kendi malı olan araçları dahi geri almaya başladı.

KESKİN: ‘AVRUPA’DA OLUYOR TÜRKİYE’DE DE OLUR’

Keksin; ‘Avrupa’da başbakanlar, bakanlar dahi makamlarına, yürüyerek ya da toplu taşıma araçlarını kullanıyorlar. Bu bizim ülkemizde neden olamasın’ demişti.

KESKİN;  MAKAM ARACI KULLANMAYACAĞIM DEMİŞTİ

Muammer Keskin, yerel seçimler öncesi verdiği sözlerden biri de; ‘Ben de seçildikten sonra belediyeye lüks araçlarla gitmeyeceğim. Ağırlıkla yürüyeceğim. Ya da çevre dostu araçlarla seyahat edeceğim’ demişti.

EŞİ İLE BİRLİKTE BİSİKLETLE GEZMİŞTİ

Keskin; bu vaatlerini ilginç bir yöntemle duyurmuştu. Keksin eşi ile birlikte Şişli sokaklarında bisikletle seyahat etmişti.

Muammer Keskin eşi Hülya Keskin ile birlikte Şişli Camii’nden Mecidiyeköy’e kadar bisiklet sürdü. Keskin etkinlik sonunda da açıklama yapmıştı.

İşte Keskin’in seçimler öncesi yaptığı açıklama:

"ŞİŞLİ'DE BİSİKLETLE SEYAHAT ETME İMKANI SAĞLAYACAĞIZ"

Şişli’de gerçekleştirmek üzere bir hayalimiz var. Yerel yönetime geldiğimizde, yurttaşlarımızın bisikletle seyahat etme imkanı sağlayacağız.

Bu bağlamda da bir farkındalık yaratmak ve topluma bunu gösterebilmek için Şişli sokaklarında bisikletle dolaştık..

"AVRUPA'DA BAKANLAR MAKAMA BİSİKLETLE GİDİYOR"

Dünyayı gezince görüyoruz ki; Avrupa’da bakanlık, başbakanlım düzeyinde siyaset yapan insanlar bisikletle ya başkanlığına gidiyor yada siyasi makamlarına gidiyor. Bu Türkiye’de neden olmasın?

"ŞİŞLİ'DE NEDEN OLMASIN"

Ben de seçildikten sonra belediyeye lüks araçlarla gitmeyeceğim. Ağırlıkla yürüyeceğim. Yada çevre dostu araçlarla seyahat edeceğim. 

Şişli’de bisikletlilerin de hayatını kolaylaştıracak projelere imza atacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum