Keskin, prensi Emre Nadar’ı gönderdi, müteahhit Servet Arslan’ı getirdi!

Keskin, prensi Emre Nadar’ı gönderdi, müteahhit Servet Arslan’ı getirdi!

Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olmadan önce iyi günde kötü günde, maddi ve manevi yanında olan, düne kadar da A takımındaki prensi Emre Nadar’ı görevden aldı. Keskin’in şimdiki yeni ve geçici prensi ise Ankara’dan müteahhit Servet Arslan oldu.

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra Şişli’de bir ilk olarak Kentyol AŞ.’ye alternatif olarak kurulan Şişli Belediyesi’nin iştiraki Şişli Kent Hizmetleri Anonim Şirketi’ni kurdurmuştu.

ŞİRKET İŞTEN ÇOK, DEĞİŞTİRDİĞİ YÖNETİCİLERLE GÜNDEMDE

Keskin, yaptığı onca hesap ve planlara rağmen, Şişli Kent Hizmetleri Anonim Şirketi yaptığı işlerden çok değiştirdiği başkan ve yöneticilerle güdeme geldi.

Şişli’de düne kadar kimsenin tanımadığı ama Muammer Keskin’in her daim yanında olan, kendisinin ve Erol Beyaztaş’ın bir sürü umutlar beslediği Emre Nadar artık yok.

KESKİN, SESSİZ SEDASIZ EMRE NADAR’I GÖREVDEN ALDI

Muammer Keskin’in aldığı ve kimselerin de bilmediği ani bir kararla Emre Nadar görevden alındı. Keskin’in şimdilik yeni gözdesi ise Ankara’nın gözde ilçesi olan Çankaya’dan inşaatçı Servet Arslan başkan olarak göreve başladı.

Muammer Keskin tarafından kurdurularak Şişli Belediyesi iştiraki yapılan Şişli Kent Hizmetleri Anonim Şirketi, iş olarak olmasa da kısa sürede hızlı ve seri bir şekilde genel kurul aşamalarından geçti.

KESKİN, TÜM HESAPLARINI ŞİRKET ÜZERİNDEN YAPIYOR

Muammer Keskin, tüm maddi, manevi ve siyesi hesapları bu şirket üzerinden yapmayı planlıyor. Çok yakın bir süreçte de Şişli Kent Hizmetleri Anonim Şirketi’nin yaptıklarını tüm Şişlili duyacak. 

ŞİRKETİN İLK GENEL KURULU ŞUBAT AYINDA YAPILDI

Şişli Belediyesi’nin bilgisi dahilinde kurdurulan DGC Turizm ve Mobilya Ticaret Anonim Şirketi 17.02.2020 tarihinde bir isim tadiline giderek yeni ismini Şişli Kent Hizmetleri Anonim Şirketi olarak belirledi.

ŞİRKETİ KURAN FİLİZ PALAZ İSTİFA ETTİRİLDİ

DGC şirketi, Şişli Anthill’de, Cumhuriyet Mahallesi, İncirlidere Caddesi, Fraser Place Resort adresinde, 123, 426.000 TL sermaye ile anonim şirketi kuruldu. Şirketin başkanı da Filiz Palaz oldu. Palaz, kısa bir süre sonra da istifa etti.

İSTİFA ETTİRİLEN FİLİZ PALAZ YERİNE ÖZLEN SÖZER GETİRİLDİ

Şişli Kent Hizmetleri, ilk genel kurulunda Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in yakın ekibi ve meclis üyelerinden oluşan toplam 13 kişilik yönetim kurulu atanarak aylık oturum bedeli adı altında belirli bir maaşla yönetim oluşturuldu.

DGC olan şirket ismi Şişli İnşaat Girişim AŞ’nin olarak değiştirilerek başkanı da Özlem Sözer oldu. Şirketin diğer imza yetkilisi ise Tufan Emre Nadar oldu.

KENDİSİNE İSİMLER YÖNETİME ALINARAK ÖDEMELER YAPILDI

Muammer Keskin’e yakın isimler ve yine Keskin’e yakın meclis üyeleri olmak üzere belediye şirketinde oturum adı altında 1.250 TL kişi başı ücret belirlendi. Yönetim ayda 4 defa toplanacağı için aylık olarak 5.000 TL oturum adı altında maaş almaları sağlandı.

ÖZLEM SÖZER BAŞKANLIĞINDA YÖNETİM OLUŞTURULDU 

Özlem Sözer başkanlığında, o süreçte Muammer Keskin’e yakın olan isimler yönetime alındı. Tufan Emre Nadar, Ersin Çolak, Umut Şenol, Güler Dağıdır, Nilüfer Yanık, Fatoş Hamzalı, Zehra Cemre Özyalçın, Hakan Aka, Medet Çekemci, Engin Yardımcı, Tuncay İşcen, Hamdi Gülpınar yeni şirketin yönetim kurulu üyeleri oldu. Daha sonra Özlem Sözer de istifa ettirilince bir genel kurul daha yapıldı.

ÖZLEM SÖZER İSTİFA ETTİRİLEREK

EMRE NADAR BAŞKAN YAPILDI

Özlem Sözer’in istifasından sonra Tufan Emre Nadar Şişli Kent Hizmetleri Başkanı yapıldı. Nilüfer Yanık Başkan vekili, Fatoş Hamzalı Dış Temsilci, Kazım Koç, Medet Çekemci, Güler Dağıdır, Engin Yardımcı, Tuncay İşcen, Umut Şenol, Ersin Çolak, Hamdi Gülpınar, Zehra Cemre Özyalçın, ve Hakan Aka olmak üzere toplam 13 kişiden oluşan bir yönetim oluşturuldu.

BU SEFER DE TUFAN EMRE NADAR GÖREVDEN ALINDI

Muammer Keskin’in A takımında yer alan, Şişli dışından olmasına rağmen, ikameti Erol Beyaztaş’ın evine alınarak Şişli siyasetine girmesi sağlandı. Büyük hesaplar ve planlar yapılan Tufan Emre Nadar, seçim sürecinde de Muammer Keskin’e maddi, manevi ve siyasi tüm destekleri sağladı. Düne kadar Muammer Keskin’in en yakın isimlerinden olan Tufan Emre Emre Nadar kimselerin haberi olmadan yapılan bir genel kurul ile Muammer Keskin tarafından görevden alındı.

KESKİN, YİNE KİMSENİN TANIMADIĞI BİR İSMİ GETİRDİ

Düne kadar Muammer Keskin’in A takımında yer alan Tufan Emre Nadar da artık öncekiler gibi yok edildi. Şimdi ise Muammer Keskin’in yeni gözdesi yine Şişlili olmayan ve Şişli’de kimsenin tanımadığı bir müteahhidi şimdilik 1 yıllığına şirketin başına getirdi.

KESKİN’İN YENİ GÖZDESİ MÜTEAHHİT SERVET ARSLAN

Şişli siyasetinden umudunu yitiren Muammer Keskin, gözünü Ankara siyasetine dikti. Eşi Ankara’da siyaset yapan biri olan müteahhit işleri yapan Servet Arslan Muammer Keskin’in şimdilik yeni gözdesi olarak belediye şirketinin başına getirdi.

YÖNETİM 13 KİŞİDEN 5 KİŞİYE DÜŞÜRÜLDÜ

Açığım, şeffafım, Şişli’yi Şişliler yönetecek diyen Keskin, artık geçmişe göre daha tedbirli ve olabilecek çatlak sesleri susturmaktan ziyade, alınacak kararları kimsenin bilmemesi için kendine göre bir tedbir aldı. Yakın bir tarihe kadar yine Muammer Keskin’in kararı ile Şişli Belediyesi’nin şirketi olan Şişli Kent Hizmetlerinin 13 kişiden oluşan yönetim ani bir kararla 5 kişiye düşürüldü.

KESKİN, ŞEFFALIKTAN GİZLİLİK DÖNEMİNE GEÇTİ

Muammer Keskin’in dün almış olduğu kararda 13 kişiye çıkan yönetim bugün ise yine kendisinin aldığı ani bir karar ile yönetim artık 5 kişiye düşmüş oldu. Keskin, bu kararla açıklık ve şeffalık döneminden kapalı ve gizlilik dönemine geçiş yapmış oldu.

Keskin’in hangi kararının doğru hangisinin yanlış olduğu, hangi hesap ve planlar içerisinde olduğu da önümüzdeki günlerde ortaya çıkmış olacak.

İŞTE, KESKİN’İN ŞİMDİKİ YENİ YÖNETİMİ

Ankara Çankaya’da ikamet eden Servet Arslan Yönetim Kurulu Başkanı yapıldı. Şişli’de ikamet eden Nilüfer Yanık Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. Şişli’de ikamet eden Keskin’in vazgeçemediği Fatoş Hamzalı Yönetim Kurulu Üyesi ve Dış Temsilci, Kadıköy’de ikamet eden Zehra Cemre Özyalçın Yönetim Kurulu Üyesi, Şişli’de ikamet eden düne kadar oğlum dediği Hakan Aka, Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

SERVET ARSLAN KİMDİR?

1966 yılı Çorum doğumlu olup; ilk, orta, lise ve üniversite eğitimini Ankara’da tamamladı. 1987 yılında SER İnşaat firmasında kurucu ve yönetici ortak olarak görev aldı. 1989 yılında kendi adına müteahhitlik karnesi aldı.

Her iki faaliyeti aynı anda yürüttü. Bu pozisyonda yaklaşık 1 milyon m2 alanda kendi adına ve iş ortakları ile üst yapı (hastane, cezaevi, konut, okul, stadyum, vs.) işlerini tamamladı.

1995 yılında sonra başlıca inşaat alanında faaliyet gösteren şirketlerde yönetici ve kurucu ortak olarak görev aldı.

2005 yılından sonra Çin, Ukrayna, Kırgızistan, Kazakistan gibi ülkelerde ithalat ve inşaat yapım konusunda aktif ticari faaliyetlerde bulundu.

2011 yılında, Aknet İnşaat firması gruba dahil edildikten sonra, 2 milyon m2 alt - üst yapı inşaatı, denizcilik konusunda 3 milyar TL (1 milyar dolar) iş hacmine ulaşıldı.

Halen Ardu Yapı A.Ş., Aknet A.Ş. yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. Ayrıca Türkiye Müteahhitler Sendikası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan vekilidir.

KESKİN’İN DEĞERİ 6 AY SÜRÜYOR

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, kime önem veriyorum dediyse, kime dostum, kardeşim gibi sıfatlar kullandı ise Gönen Orhan hariç kimse 6 ay dahi yanında kalmadı. Servet Arslan’ın ise ne kadar süre kalacağı merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum