Keskin, müdürlük kurdu, sonra kaldırmak istedi, sonra da vazgeçti!

Keskin, müdürlük kurdu, sonra kaldırmak istedi, sonra da vazgeçti!

Muammer Keskin, hiçbir belediyede olmayan ve hiç kimseye sormadığı kreş müdürlüğünü açtı, sonra kendi açtığı kreş müdürlüğü ile birlikte üç müdürlüğü yine kimseye sormadan kapatmak istedi, daha sonra da tepkiler üzerine kapatmaktan vazgeçti.

Muammer Keskin, yeni açtığı ve Türkiye’de hiçbir belediyede olmayan Kreş Müdürlüğü’nü şimdi de kapatmak için Şişli Belediyesi meclisine getirmişti. Keskin, Kreş Müdürlüğü ile birlikte de Ulaşım Müdürlüğü ve Dış İlişkiler müdürlüğünü de kapatarak şefliğe çevirme kararı almıştı.

İHTİYAÇ DEDİ, SONRA YOK DEDİ, DAHA SONRA YİNE VAR DEDİ

Keskin, 2021 yılının ilk meclis toplantısında, başkan olduktan sonra bir başka belediyede olmayan kendi açtığı Kreş Müdürlüğü’nü kapatarak Sosyal İşler Müdürlüğü’ne, her belediyenin ana müdürlüğü olan Ulaşım Müdürlüğü’nü kapatarak Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne, Dünya çapında ödül alan Dış İlişkiler Müdürlüğü’nü de kapatarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlama kararı almıştı.

Keskin, Şişli Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunda ise gelen eleştiri ve tepkiler üzerine aldığı karardan tekrar vazgeçti.

KESKİN, OLMAYAN MÜDÜRLÜĞÜ AÇTI, OLANI DA KAPATIYORDU

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olunca bir müdürlüğü bölerek iki ayrı müdürlük yapmıştı.

Keskin, Şişli Belediyesi’nde yıllardır mevcut olan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nü, Medya Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü olmak üzere iki ayrı müdürlük yapmıştı.

Keskin, daha sonra da Şişli Belediyesi’nin en hassas müdürlüğü olan ulaşım müdürlüğü ve dış İşlikler müdürlüğünü kapatarak şefliğe çevirme kararı alması tepki çekmişti.

KESKİN’İN KAPATMA KARARINDAN KİMSENİN HABERİ YOKTU

Keskin, müdürlük açarken de kapatırken de, ne CHP’li meclis üyelerine ne de hiçbir Şişli Belediyesi yöneticisine müdürlük açacağını ve kapatacağını da söylememişti.

Öyle ki, Dış İlişkiler Müdürlüğünü kapatma karar alırken, ne Dış İlişliler Müdürü’nün, ne Dış İlişkiler Müdürlüğü’nün bağlı olduğu başkan yardımcısının, ne de CHP’li meclis üyelerinden oluşan Dış İlişkiler Komisyon başkan ve yöneticilerin dahi haberi yoktu.

Keskin’in aldığı kapatma kararını ancak zorunlu olarak getirilmesi gereken meclis toplantısı öncesinde haberdar oldular.

Benim gizlim saklım yok, ben açık ve şeffafım diyen Keskin’in, bundan sonra nasıl kararlar alacağı, kararlar almadan önce Şişli Belediyesi yöneticileri ve meclisle paylaşıp paylaşmayacağı ve konuştuklarını da yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.