Muammer Keskin, Komşu Kart tanıtımı için 500 bin lira para harcadı!

Muammer Keskin, Komşu Kart tanıtımı için 500 bin lira para harcadı!

Muammer Keskin, Şişli’de uygulanacak Komşu Kart projesinin tanıtımı için 500 bin lira para harcadı.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yanı sıra CHP'li milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Şişli Belediyesi'nin geleceğe temiz bir çevre, kendini yenileyen doğa ve sağlıklı yaşam alanları bırakmak amacıyla başlattığı ‘Şişli Komşu Kart’ın tanıtım toplantısı, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Komşu Kart tanıtımı için Muammer Keskin 500 bin lira para harcadı.

HALUK LEVENT SAHNE ALDI

‘Şişli Komşu Kart’ tanıtım toplantısının ardından sanatçı Haluk Levent sahne aldı. Levent, birbirinden hareketli ve muhteşem sahne performansı ile katılımcılara müzik ziyafeti verdi.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in yaptığı konuşmanın ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da birer konuşma gerçekleştirdi.

AMBALAJ ATIKLARI ÇÖPTEN AYRILACAK

Ocak 2021’de projeye başladıklarını belirten Muammer Keskin, amaçlarının ambalaj atıklarını çöpten ayırarak geleceğe temiz bir çevre, kendini yenileyen doğa ve sağlıklı yaşam alanları bırakmak olduğunu belirtti.

“Biz bu hizmetimizle kağıt, plastik, cam ve metal gibi yeniden değerlendirme olanağı olan ambalaj atıklarını komşularımızın sokağına giderek topluyor ve geri dönüşüme kazandırıyoruz” diyen Keskin, projeye katılan komşularını desteklediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum