Keskin, istifa eden İklim Büyükkeser’e 10 gündür baskı yaptırtmış!

Keskin, istifa eden İklim Büyükkeser’e 10 gündür baskı yaptırtmış!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in CHP Şişli İlçe Yönetiminden istifa eden İklim Büyükkeser’e, ekibi tarafından istifa etmesi için 10 gündür baskı yaptırdığı ortaya çıktı.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in, CHP Şişli ilçe teşkilatını dizayn etme çabası ve ilçe başkanı Oya Akman’ı da itibarsızlaştırarak istifa ettirme mücadelesi gün geçtikçe ayyuka çıkmaya başladı.

CHP’DEN İSTİFA EDEN YÖNETİCİ TOLGA LÜKÜSLÜ’NÜN AKRABASI ÇIKTI

CHP Şişli İlçe Yönetimi’nden istifa eden İklim Büyükkeser’in, Muammer Keskin’in Şişli Belediyesi’ndeki Özel Kalem Müdürlüğü’nde çalışan Tolga Lüküslü’nün akrabası olduğu ortaya çıktı.

Keskin ve ekibinin 10 gündür İklim Büyükkeser’in istifa etmesi için çok yoğun baskı yaptığı ortaya çıktı. Büyükkeskin’in de artık dayanamayıp, sağlık sorunları olduğunu beyan ederek istifa etti.

Muammer Keskin’in CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’ı, yaptığı baskılarla etkisizleştirip yönetim ve örgüt karşısında da itibarsızlaştırıp pes ettirerek istifa etmesini sağlamaya çalıştığı ifade ediliyor.  

PARTİ EVRAKLARI İLÇEDEN DIŞARI ÇIKARILDI

Muammer Keskin’in yakın ekibi her toplantıda ilçe başkanı Oya Akman’a muhalefet yapmaya başlamıştı.

Keskin’in yakın ekibinin muhalefeti öyle bir hal aldı ki, CHP ilçe binasından bazı evrakları alıp ilçe dışına çıkarılmaya varana kadar ilerletmişti.

OYA AKMAN’DAN OLAYIN ÖRTPAS EDİLMESİ İSTENDİ

Oya Akman, parti evraklarının alındığı anı ve yöneticilerin evrakları dışarı çıkarırkenki görüntülerini ilçedeki kameralardan tespit etmişti.

Oya Akman’dan bu durumu ört pas etmesi için yoğun baskılar geldi. Akman, buna rağmen durumu il başkanlığına bildirdi. Akman’ın parti evraklarına sahip çıkma mücadelesi Keskin’i ve yakın ekibini ele vermişti.  

Keskin ve ekibi ört pas edemediği olayı manipüle etmek, Oya Akman’ın da kendilerine karışmamasını sağlayabilmek için baskılar gün geçtikçe artmaya başladı.

Şişli Gazetesi olarak; kendi getirdikleri CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’a yapılan baskıları deşifre etmeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.