Keskin; görevden alınan HDP'li ismi siteden çıkartan personeli çöpe sürdü!

Keskin; görevden alınan HDP'li ismi siteden çıkartan personeli çöpe sürdü!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, terörden tutuklanan HDP'li Cihan Yavuz’un görevden alma talimatı nedeniyle Şişli Belediyesi’nin internet sitesindeki görev değişikliklerini yapan işçiyi çöpe sürdü.

Terör örgütü PKK/KCK’ye yönelik İstanbul’da yapılan operasyon kapsamında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

GÖREVDEN ALMA TALİMATINI VEREN MUAMMER KESKİN

Muammer Keskin, ilk önce savunduğu Cihan Yavuz’u daha sonra başkan yardımcılığı görevinden almıştı. Cihan Yavuz’a bağlı olan müdürlükleri de diğer başkan yardımcılarına dağıtmıştı.

Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’nde Cihan Yavuz’a; Sosyal Destek Hizmetleri, Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Sağlık İşleri Müdürlüklerini bağlamıştı.

Keskin, Cihan Yavuz’un tutuklanmasıyla da kendisine bağlı müdürlükleri Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Kazım Artut’a bağlamıştı.

TALİMATI VEREN KESKİN, BEDEL ÖDEYEN İŞÇİ

Terör örgütü PKK/KCK üyesi olmaktan tutuklanan Cihan Yavuz’u görevden alıp bağlı müdürlükleri de diğer başkan yardımcısına bağlayan Muammer Keskin, yine verilen talimatla Şişli Belediyesi’nin internet sitesindeki değişiklikleri yapan Medya Müdürlüğü’ndeki bir işçiyi çöpe sürmesi tepki çekti.

Muammer Keskin, Cihan Yavuz’u görevden alması nedeniyle HDP’den gelen tepkileri, Şişli Belediyesi Medya Müdürlüğü’nde çalışan bir işçiye mal etmesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum