Keskin, Gönen Orhan’ı eleştiren Emin Vahap Şimşek’e küfretti!

Keskin, Gönen Orhan’ı eleştiren Emin Vahap Şimşek’e küfretti!

Muammer Keskin, meclis listesine kendisinin yazdığı CHP’li meclis üyesi Emin Vahap Şimşek’in Gönen Orhan’ı partiye zarar verdiği eleştirisine dayanamayarak tüm CHP’li meclis üyelerinin olduğu toplantıda küfretmesi şok etkisi yarattı.

Şişli Belediyesi’nde Şişli’nin hak, hukuk, adaleti için mücadelesi ve eleştirileri ile  tanınan  Emin Vahap Şimşek, Eylül Ayı meclis toplantısı öncesi yapılan CHP grup toplantısında gündeme alınan konularla ilgili öneri, eleştiri ve tavsiyelerde bulundu.

“GÖNEN ORHAN CHP’YE ZARAR VERİYOR”

Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek, meclis toplantısı öncesi yapılan CHP grup toplantısında, Gönen Orhan’ın CHP’li belediyelerden aldığı ihalelerle CHP’ye zarar verdiği eleştirisini yaptı.

Gönen Orhan’ın hiçbir yetkisi ve sorumluluğu olmadığı halde, belediyenin resmi personelinin yapması gereken Şişli Belediyesi’nin neredeyse tüm resmi işlemlerde yer aldığını, bunun da yine CHP’ye zarar verdiği eleştirisini yaptı.

“BELEDİYENİN BÜTÇESİNİ BELEDİYE PERSONELİ YAPMALI”

Emin Vahap Şimşek, Şişli Belediyesi’nin Katılımcı Bütçe organizasyonlarını belediye ile alakası olmayan ve CHP’li belediyelerden ihale alan Gönen Orhan’ın yapmasının da çok yanlış olduğunu söyledi. Şişli Belediyesi’nin bütçe planlamasını belediyenin resmi personellerinin yapması gerektiğini ifade etti.

ŞİMŞEK’İN GÖNEN ORHAN’I ELEŞTİRMESİNE DAYANAMADI

Emin Vahap Şimşek’in Gönen Orhan ile ilgili sarf ettiği eleştiriler üzerine, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, kendini kaybederek tüm CHP’li meclis üyelerinin bulunduğu ortamda Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek’e küfür etmesi toplantıda şok etkisi yarattı.

ŞİŞLİ TARİHİNDE BAŞKANIN MECLİS ÜYESİNE KÜFRÜ İLK

Muammer Keskin, kendisini sürekli ve her platformda eleştirilere açık ve şeffaf olduğunu ifade ediyordu. Keskin’in CHP’li kendi meclis üyesi Emin Vahap Şimşek’in Gönen Orhan’ı eleştirmesi karşısında kendisini kaybederek küfretmesi şaşkınlık yarattı. Bir belediye başkanının kendi partili meclis üyesine küfür etmesi de Şişli tarihinde bir ilk oldu.

KESKİN’İN KÜFRÜ KRİZ YARATACAK

Muammer Keskin’in ettiği küfür üzerine bir gerginlik yaşandı. Keskin’in ettiği bu küfür olayın etkisinin büyüyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.