Keskin, gerçekçi bulmuyorum dediği bütçeyi meclise getirdi!

Keskin, gerçekçi bulmuyorum dediği bütçeyi meclise getirdi!

Muammer Keskin'in gerçekçi bulmadığını söylediği, gerçek bütçenin 500 milyon olması gerekir dediği, 700 milyonluk bütçeyi Şişli Belediye meclisinin onayına sunması dikkat çekti.

Muammer Keskin, Ekim Ayı meclis toplantısında, Şişli Belediyesi’nin 2021 yılı tahmini bütçesini meclise sundu. Şişli Belediyesi’nin 2020 yılında 670 milyonluk olan bütçesini, 2021 yılında 700 milyona çıktı.

Ak Parti Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, Şişli Belediyesi’nin 2021 yılı bütçesinin gerçekçi olmadığını ve makyajlandığını söyleyerek eleştirdi.

MUAMMER KESKİN İLE MEHMET ÖZTÜRK YİNE TARTIŞTI

Şişli Belediyesi’nin 2021 yılı bütçe görüşmeleri esnasında Muammer Keskin ile Ak Parti Meclis Üyesi Mehmet Öztürk arasında yine tartışma yaşandı. Muammer Keskin, Mehmet Öztürk’ün eleştirilerine sert yanıtlar verdi.

KESKİN, BÜTÇEYİ ELEŞTİREN ÖZTÜRK’E TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Mecliste Ak Parti Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, bütçenin gerçekçi olmadığını ve makyajlanarak getirildiğini söyledi. Keskin, Mehmet Öztürk’e verdiği cevap konuşmasında, bütçe yapmak bizim işimiz diyerek yine sert eleştirilerde bulundu.

Muammer Keskin, ‘Ben mali müşavirim. Bütçe yapmak benim işim. Sen bütçe yapma işinden anlamıyorsun. Öyle sorular soruyorsun ki, mesleki bilgilerinin olmadığı anlaşılıyor. Birilerine sormuşsun. Ama eksik biliyorsun. Kimlere sorduysan tam öğren öyle konuş. CHP’li meclis üyesi arkadaşlar, Mehmet Öztürk’e teşekkür edin. Yaptığı konuşmalarıyla bana gol pasları verdi’ dedi.  

KESKİN SONRA “MEHMET ÖZTÜRK ARKADAŞIMIZ HAKLI” DEDİ

Muammer Keskin, konuşmasının ilerleyen bölümlerinde de Ak Parti Meclis Üyesi Mehmet Öztürk’e yaptığı sert eleştiriye rağmen, ‘Mehmet Öztürk arkadaşım yaptığımız 700 milyonluk bütçeyi fazla buluyor evet bende fazla buluyorum. Ama bu sadece Şişli'nin değil Türkiye'nin sorunu. Ben ilerleyen yıllarda gerçekçi bütçe yapacağıma söz veriyorum’ diye açıklama yapması dikkat çekti.

İşte, Muammer Keskin’in açıklamasından satır başları:

KESKİN ONCA ELEŞTİRİDEN SONRA: BÜTÇE GERÇEKÇİ DEĞİL

Ak Partili Mehmet Öztürk arkadaşımız 700 milyonluk bütçeyi fazla buluyor. Evet bende fazla buluyorum. Fazla bulmak başka bir şey gerçekçi bir bütçe yapmak ise başka bir şey.

Ben, geçmişte CHP Şişli İlçe Örgüt toplantılarında da Şişli Belediyesi’nin yaptığı bütçelerin gerçekçi olmadığını söylemiş biriyim. Ama bu sadece Şişli’nin değil Türkiye’nin sorunu.

Şişli Belediyesi’nin olması gereken bütçesi 500 milyondur. Çünkü gerçekleşen rakam budur. Ama sevgili arkadaşlar diyorum ki, 20 yılın hesabını bana sormayın. Biz bu sorunu beraber çözeceğiz.

Biz 2,94 gibi bir artış yaparak bütçeyi 700 milyona çıkarttık. Her sene de bu artışı düşürerek Şişli Belediyesi'ni gerçekçi bir bütçe yapma sözü veriyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum