Keskin, eşi belediyede çalışan korumasının kızını da işe aldı!

Keskin, eşi belediyede çalışan korumasının kızını da işe aldı!

Muammer Keskin, bir taraftan fazlalık var diye personel çıkarırken, Şişli Belediyesi’nde çalışan personelin ilk önce kocasını koruma, sonra da kızını belediyede işe alması tepki çekti.

KESKİN, İLK ÖNCE PERSONEL FAZLALIĞI VAR DEMİŞTİ

Muammer Keskin, başkan olur olmaz ilk önce Şişli Belediyesi’nde personel fazlalığı gerekçesiyle işten çıkartmalara, emekliliği gelenleri de emekli etmeye başlamıştı. Emekli olmamak için direnenlere de mobing uygulamaya başlamıştı. Muammer Keskin, başkan olduğu süreden buyana hala Şişli Belediye binası önünde protesto eylemlerinin yapılması ve baskı ile işten çıkartmaların yaşanması uygulanan mobingin adeta ispatı oldu.

SONRA BELEDİYEDE PERSONEL İHTİYACI VAR DEDİ

Keskin’in aradan geçen süre içerisinde de belediyeye kendine yakın isimleri personel olarak işe alması tepkilere neden olmuştu. Keskin, gelen tepkilere karşılık ise belediyeye teknik ve ihtiyaç duyulan birimlere liyakat esasına göre çok az personel aldığını açıklamıştı.

KESKİN’İN AİLE BOYU İŞE ALIM YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Oysaki; Şişli Gazetesi’ne gelen ihbarlara göre Keskin’in kendisine yakın isimleri ve akrabalarını işe aldığı yönündeydi.

Son gelen bilgide de Muammer Keskin’in, Şişli Belediyesi’nde çalışan bir personelin eşini koruma olarak, daha sonra da kızını işe alması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.