Keskin, dün Tolga Bektaş’ı yok etmişti, şimdi sıra Umut Dede de mi?

Keskin, dün Tolga Bektaş’ı yok etmişti, şimdi sıra Umut Dede de mi?

Keskin, aile dostum diyerek Şişli Belediyesi’ni temsilen Şişli Kent Konseyi’nde görevlendirdiği Tolga Bektaş’ı görevden aldırtmıştı. Şimdi de kendisine engel olacağını düşündüğü Umut Dede’yi Şişli Kent Konseyi’ndeki görevden aldırtmanın peşine düştü!

KESKİN, AİLE DOSTUM DEDİĞİ TOLGA BEŞTAŞ’I YOK ETMİŞTİ

Muammer Keskin’in; kendi istediklerini yapmayan, yanlışlara göz yummayan, doğruları söyleyen, Şişli’de tanınan, bilinen, sözü dinlenen, dostum dediği kim varsa yok ettiğinin en iyi örneklerinden biri de Tolga Bektaş oldu.

KESKİN, KENDİNE ENGEL GÖRDÜĞÜ HERKEZİ YOK EDİYOR  

Şimdilerde ise, Muammer Keskin’in kentsel dönüşümü konuştuğu, kentsel dönüşüm ile ilgili Şişli Belediyesi’nde önemli kararlar almak üzere olduğu, stratejik değişikliklere gitmek için hazırlıklar yaptığı ve önemli isimlerle önemli hesaplar içerisinde olduğu bir süreç yaşanıyor.

Keskin, Okmeydanı’nda da kentsel dönüşümle ilgili önemli çalışmalar yapan ve etkili bir isim olan Umut Dede’nin Tolga Bektaş olayından sonra kendisine engel olma ihtimaline karşılık yok etmek istediği iddialarının gündeme gelmesine neden oldu.

KESKİN’İN YOK ETTİĞİ TOLGA BEKTAŞ,

YEŞİL ALANA İNŞAAT YAPILMASINA KARŞI ÇIKMIŞTI

Tolga Bektaş, eski Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün izin vermemek için dava açtığı, Muammer Keskin’in ise DAP Yapı’nın Nişantaşı’ndaki yeşil alana inşaat izni vermesine karşı çıkmıştı. Bektaş, tüm samimi mücadelesine rağmen Muammer Keskin’i ikna edememişti. Bunun üzerine inandığı davadan da vazgeçmeyen Tolga Bektaş, Nişantaşı Sakinleri ismi ile bir platform kurarak Keskin’in verdiği inşaat izninin iptal edilmesi için demokratik bir mücadele vermeye başlamıştı. Tolga Bektaş’ın bu mücadelesi de Nişantaşı’nda çok ses getirmişti.

KESKİN, YOK ETMEKLE KALMIYOR,

İTİBARSIZLAŞTIRMAYA DA ÇALIŞIYOR

Muammer Keskin, Tolga Bektaş’ın bu hamlesinden sonra yanından ve Şişli Belediyesi’nden uzaklaştırmıştı. Keskin, Şişli Kent Konseyi’nde Şişli Belediyesi’ni temsil etmesi için verdiği Genel Sekreterlik yetkisini de dolaylı yollarla, sanki Şişli Kent Konseyi istemiyormuş gibi göstererek görevden almıştı.

Keskin, onunla da yetinmeyip Tolga Bektaş’ı itibarsızlaştırmaya çalışmıştı. Keskin bunu da Tolga Bektaş’ın en yakınları tarafından yapmaya çalışmıştı.

KESKİN, UMUT DEDE’Yİ KENDİNE ENGEL GÖRÜYOR

Tolga Bektaş olayından sonra; Umut Dede’nin de Okmeydanı’ndaki kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmaları ve etkisi nedeniyle Muammer Keskin tarafından engel görülerek, Tolga Bektaş gibi, ilk önce Şişli Kent Konseyi’nden uzaklaştırıp, sonra da Okmeydanı’nda itibarsızlaştırmaya çalışıp önündeki engeli kaldırmak istediği iddiaları adeta doğrular nitelikte oldu.

AİLE DOSTUM DEDİĞİ TOLGA BEKTAŞ’I GÖREVDEN ALDIRTMIŞTI

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonraki ilk zamanlarda hemen hemen hiç yanından ayırmadığı, aile dostum dediği Tolga Bektaş’ı, gelen onca eleştiri ve tepkilere rağmen öve öve bitiremeyerek Şişli Belediyesi’ni temsilen Şişli Kent Konseyi Genel Sekreterliği’ne getirmişti. Sonrada ise hiç etik olmayan bir şekilde de görevden aldırtmıştı.

KESKİN, TOLGA BEKTAŞ’I EN YAKINLARINA YOK ETTİRDİ

Tolga Bektaş’ı resmi olarak göreve getiren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin iken, görevden de resmi olarak yine kendisinin alabiliyordu. Tolga Bektaş’ın görevden alınmasını isteyen kendisi değilmiş gibi davranarak, Bektaş’ın Şişli Kent Konseyi’ndeki görevinden alınması için birilerini devreye sokarak, yine bir algı ile Tolga Bektaş adeta azledilmişti. Keskin, tüm bunları da yine Tolga Bektaş’ın en güvendiği isimlere yaptırmıştı. 

KESKİN, HALA TOLGA BEKTAŞ’IN PROJELERİNİ UYGULUYOR

Tolga Bektaş, sadece Şişli Belediyesi’ni Şişli Kent Konseyi’nde temsil etmekle kalmamış, Şişli Belediyesi ve Muammer Keskin’in tüm sokak etkinliklerinde ve halkla ilgili çalışmalarında da başrollerde görev almıştı. Muammer Keskin, beğenmediği Tolga Bektaş’ın plan ve projelerini bugün hala uygulamaya devam ediyor.

BEKTAŞ, KESKİN’E CİDDİ EMEKLER VERMİŞTİ

Tolga Bektaş, Muammer Keskin’in belediye başkanı olmadan önce canla başla mücadele eden A takımında yer alana bir kişiydi. Ama diğerleri gibi, Tolga Bektaş ta Muammer Keskin’e geçmişte emek veren, yanında olup şimdilerde yok olanlar arasında yer alan biri olmuştu. Onca iyilikle ve becerilerine rağmen kötülenen Tolga Bektaş’ın, bugün hala projeleri kullanılmasına rağmen, Muammer Keskin tarafından yanlış yapan biriymiş gibi lanse edilmişti.

KESKİN, ŞİŞLİLİ VE ETKİLİ OLAN KİMSEYİ İSTEMİYOR

Muammer Keskin, başkan olmadan önce kendisine destek olan, Şişli’de denge unsuru olan, güçlü, kuvvetli, başkan olmasında etkili olan kim varsa hiç kimseyi yanında istemedi. Keskin, bunu da sanki kendisi haklı, karşısındaki olan herkes de haksızmış gibi göstermeye çalıştı.

KESKİN, KENDİSİNE MECBUR OLANLARI TERCİH ETTİ

Muammer Keskin’den başka hiçbir şansı olmayan, fikir üretemeyen, yalakalık yapanları yanında tutarken, sanki geçmişini yok etmek istercesine geçmişte desteği ve hizmeti olan hele hele akıllı ve akil olan kim varsa bugün hiçbirinin ismini anmaz ve konuşmaz oldu. Keskin, kendisine iyilik edenleri bırakın taktir etmeyi, kötülemeye ve suçlu çıkarmaya çalıştı.

İSTEMEDİĞİ İSİMLERİ EN YAKINLARI İLE ETKİSİZLEŞTİRİYOR

Muammer Keskin, öyle hamleler yapıyor ki; tüm planları sanki kendisi değil Tolga Bektaş’ın en yakınları yapmış gibi lanse etti.

Yaşananların acı tarafı ise; Şişli Kent Konseyi Başkanı olan Şükran Eroğlu’nu Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile tanıştıran kişinin yine Tolga Bektaş olması oldu.

Muammer Keskin’in, düne kadar dost gördükleri düşman, düşman gördükleri ise dost oldu. Ayrıca Keskin’in başarısızlara ise ödül, başarılara da ceza vermesi ile sürekli gündem oldu. Keskin’in Şişli Belediye Başkanlığı bitiminde ise kimlerin ne olacağı merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.