Keskin, dün had bildirdiği Ak Parti’yi bugün ziyaret etti!

Keskin, dün had bildirdiği Ak Parti’yi bugün ziyaret etti!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Perşembe günü yapılan Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda had bildirdiği Ak Parti’yi Cuma günü ilçe binasında ziyaret etti.

Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda Ak Partili meclis üyelerine had bildiren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, kendisine yakın meclis üyeleriyle birlikte Ak Parti Şişli İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Keskin’in CHP’li meclis üyeleriyle birlikte gittiği Ak Parti Şişli İlçe Başkanlığı ziyaretinde, Ak Parti Meclis Üyeleri’nden sadece Eyüp Çakar’ın olması ise dikkat çekti.    

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ İTİBARSIZLAŞTIRILIYORDU

Ak Parti meclis üyelerinin eleştirilerine tahammül edemeyen Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, hemen hemen her mecliste, Ak Parti meclis üyeleri ile ya tartışmaya giriyor ya da ayar vererek itibarsızlaştırma politikası izliyordu.

KESKİN, MECLİS ÜYELERİNE HAD BİLDİRMİŞTİ

Muammer Keskin, Perşembe günü yapılan Şubat Ayı Meclis toplantısında da Ak Partili Meclis Üyelerinin eleştirileri karşısında çok sert ifadeler kullanarak ‘Haddinizi bilin’ demişti. Keskin, meclis üyelerinin eleştirilerine cevap vermekten ziyade, sürekli küçümseyen bir tutum sergiliyordu.

KESKİN, AK PARTİ'NİN YOLSUZLARINDAN BAHSEDİYORDU

Keskin, Ak Partili meclis üyelerinin eleştirilerine karşılık sürekli olarak; ‘Siz ilk önce Ak Parti’nin yolsuzluklarına bakın’, ‘Size kim akıl veriyorsa, söyleyin doğru bilgiler versin’, ‘Dersinize çalışın da gelin’, ‘Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi oluyorsunuz’ gibi etkisizleştirecek sözler sarf ederek pasifize etmeye çalışıyordu.  

ZİYARET SONRASI TAVIR DEĞİŞİKLİKLERİ MERAK EDİLİYOR

Muammer Keskin’in Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinden bir gün önce meclis üyelerine had bildirmesi ve bir gün sonra da gidilen ziyaret sonrasında, Ak Parti meclis üyelerinin meclisteki tavırları merak ediliyor.

Eyüp Çakar, iki yıldır Şişli Belediyesi meclis toplantılarından önce, görüşülmesi için meclise getirilen konularla ilgili talep ettikleri evraklara bir türlü ulaşamadığından şikâyet ediyordu. Bu görüşmeden sonra Muammer Keskin’in tavırlarında değişiklik olup olmayacağı da merak ediliyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.