Muammer Keskin: ‘Halk bir lokma ekmeğe muhtaç bırakıldı’

Muammer Keskin: ‘Halk bir lokma ekmeğe muhtaç bırakıldı’

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ‘Biz ülkede yoksulluk var desek kimse inanmaz. Ama, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘Askıda Ekmek’ önerisiyle 'Bir lokma ekmek vererek insanlar mahkum ediliyor' dedi.

KESKİN: “BİR LOKMA EKMEĞE İNSANLAR MAHKÛM EDİLİYOR”  

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, katıldığı KRT televizyonunda, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘Askı Ekmek’ kampanyası ile ilgili ‘Bir lokma ekmek vererek, insanlar mahkûm ediliyor’ diyerek açıklamalarına devam etti.

“BİZİM İŞİMİZ YOKSULA BİR LOKMA EKMEK VERMEK DEĞİL”

Ben hem bir CHP’li bir belediye başkanı olarak hem de Muammer Keskin olarak söylüyorum. Bizim işimiz yoksul bir insana bir lokma ekmek vermek değil. Biz asıl yoksulluğu nasıl giderebileceğimizi konuşuyor olmamız gerek.

“İNSANIMIZI BİR LOKMA EKMEĞE MUHTAÇ BIRAKTIK”

‘Askıda Ekmek’ kampanyası şu demektir. Ne kadar çok ihtiyacı olan vatandaşımızın oluştuğu demektir. Bu durum merkezi hükümetin sorunudur. Bu kadar insanı bir lokma ekmeğe bile ihtiyaç bıraktığımız bir Türkiye’den bahsediyoruz. Oysa biz aş evlerinde dezavantajlı grup, yaşlı olan yalnız yaşayan yurttaşlarımıza katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu sosyal amaçlı kurduğumuz bir alandır.

“İHTİYAÇALARIN KARŞILANDIĞI İŞ ORTAMI YARATMALIYIZ”

Bir lokma ekmeği askıya bırakmak demek çevremizde çok sayıda yoksul demek anlamına geliyor. Bizim görevimiz yoksulluğu gidermek olmalıdır. Yoksul insanlara bir lokma ekmek vererek yoksulluğunu ortadan kaldıramazsınız. Temel ihtiyaçlarını karşılayacak bir iş ortamının koşullarını yaratmalıyız. Aksi takdirde her gelen bir lokma bir ekmek verir. Bu insanlarda onlara mahkûm olur. Bu durumun giderilmesi zorunludur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.