Keskin de Chp'den Aday

Keskin de Chp'den Aday

Yaklaşan yerel seçim heyecanı en çok Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanıyor. Bu partiden Şişli Belediye Başkanlığı’na aday olanların sayısı Muammer Keskin’le birlikte şimdiden 3’e çıktı

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Şişli Belediye Başkanlığı’na aday olanlar kervanına eski ilçe başkanı Muammer Keskin de katıldı. Adaylığını ilçe merkezinde açıklayan keskin, başkan seçilmesi halinde nefes alabilir bir Şişli sözü verdi.

HEDEFİMİZ AVM YAPMAK DEĞİL

Keskin yaptığı yazılı açıklamada, “Temel ilkemiz şeffaf bir Belediyeciliğin olmazsa olmazı olan Hesap verebilirlik noktasında katılımcı bir politika modeli ile Şişli halkının ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamaktır. Bütçenin doğru yönetildiği ve Şişli halkı ile çekince olmaksızın paylaşılabildiği bir yöneticilik anlayışını hakim kılmak arzusundayız. Halkın katılımı ve oluşturulacak olan mahalle komiteleri ile Şişli’yi hep birlikte İstanbul’un incisi yapmaya talibiz. Amacımız halkımızın günlük yaşantısını sıkıntıya sokacak devasa AVM projeleri ile değil, yaşamımıza değer katacak, renk verecek ve bizleri hep birlikte katkı sunup hep birlikte yararlanacağımız sosyal projelerle var olmaktır. Şişlimizin kronikleşmiş yaya yolu sorununa, yaşlı ve engelli yurttaşlarımızın hareket alanlarını genişletecek yatırımlara ağırlık vermek hedeflerimizde var olan projelerden yalnızca bir tanesidir” dedi.

Muammer Keskin daha sonra şunları kaydetti: “Bilindiği üzere Şişli gün içinde insan sirkülasyonu yoğun olan ancak akşam olduğunda da gerçek sahipleri ve gerçek sorunları ile başbaşa kalan adeta bir küçük İstanbul'dur. Ancak Şişli' nin sorunları her geçen gün çığ gibi büyüyen kuleleriyle birlikte büyümekte ve maalesef yetkili merciler çözüm bulmak yerine siyasi söylemlerle görev sürelerini tamamlamaktadırlar. Şişli' nin sorunlarına yönelik spesifik çözüm projeleri ile var olmaya sizlerle bir olmaya sorunsuz bir Şişli kurmaya aday adayı olmak üzere bugün sizlerin huzurundayız.”

ŞİŞLİ İÇİN ÇALIŞMAYA TALİBİZ

“Yetki ve görev verildiği takdirde 40 yıllık bir süredir Şişli de yaşayan gerçek bir Şişli' li olarak daha refah düzeyi yüksek ve yaşanabilir bir Şişli için çalışmaya talibiz. Hiç kimseyi siyasi bir kimlikle ötekileştirmeden tüm kesimler için, yaşanabilir bir Şişli yaratmak adına adayız. Gelecek kuşaklara hesap verebilir bir miras bırakmak için adayız. Bu süreçte benden desteğini esirgemeyen yol arkadaşlarıma,örgütüme ve partime bir kez daha teşekkür etmeyi borç bilirim. Şişli’mizin ‘rahat bir nefes alması’ için elimden gelen desteği ve çalışmayı göstereceğime söz veriyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.