Keskin; CHP’nin ‘Sen varsan biz varız’ kampanyasını ‘Ben varsam siz varsınız’a çevirdi!

Keskin; CHP’nin ‘Sen varsan biz varız’ kampanyasını ‘Ben varsam siz varsınız’a çevirdi!

CHP, İstanbul’da halkın belediyelerden beklentilerini dinlemek için düzenlediği ‘Sen varsan biz varız’ kampanyasını, Muammer Keskin, CHP Şişli İlçe Kongresi için üye hesapları yaparak adeta ‘Ben varsam siz varsınız’ kampanyasına çevirdi.

CHP, İstanbul’da “Sen varsan biz varız” kampanyasının saha çalışmalarını başlattı. CHP, bu saha çalışmaları ile İstanbulluları kapı kapı gezip belediyeden beklentileri ile ülkedeki duruma dair görüşlerini sormayı ve CHP'nin "İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi"ni konuşmayı hedeflemişti.

Kampanyanın saha çalışmaları, lansmanın ardından bir kadın ve bir erkekten oluşan 6780 saha sorumlusunun katılımıyla İstanbul’un 961 mahallesinde 3390 noktada eş zamanlı olarak başlatıldı. CHP'li yönetici ve milletvekillerinin de katılacağı kampanyada 7000'e yakın kişi görev alması planlanmıştı.

KILIÇDAROĞLU: "BİZ YAPAY GÜNDEMLE UĞRAŞMIYORUZ" 

Halkın sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceklerini ve bu bağlamda yapılan kampanyanın oldukça kıymetli olduğunu belirten Kılıçdaroğlu’da bu kampanya ile ilgili bir açıklama yapmıştı.

İŞTE, KILIÇDAROĞLU’NUN AÇIKLAMASI:

Biz yapay gündemler ile değil; halkın gündemiyle yola çıkıyoruz. Halkın sorunlarıyla doğrudan doğruya ilgileniyoruz. Sorunu ile ilgilenirken o sorunu nasıl çözeceğimizi de aktarıyoruz ve anlatıyoruz.

“KARŞILIKLI GÜVEN İSTİYORUZ”

Karşılıklı güvenin oluşmasını istiyoruz. Siyaset kurumuna olan güvenin gün geçtikçe zafiyete uğradığını biliyoruz ama biz halkla aramızda samimi sıcak ve gerçekten de güzel bir iletişim kurulmasını isteyerek bunun mücadelesini veriyoruz.

Yol arkadaşlarımızın bu bağlamda yaptığı çalışmalar çok değerli ve çok önemli. Dolayısıyla bu çalışmanın bir rapor haline getirilmesi ve genel merkezimize ulaştırılması son derece önemli.

“HİÇ KİMSENİN SORUN YAŞAMAMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Biz varız, biz alanlardayız, biz çalışıyoruz, biz emek harcıyoruz fakat bunların hepsini güzel Türkiye ve güzel bir gelecek için yapıyoruz. Türkiye’de hiç kimsenin sorun yaşamaması için yapıyoruz. Kavgadan uzak çözüm odaklı çalışmak istiyoruz.

KESKİN, KAMPANYAYI “BEN VARSAM SİZ VARSINIZ”A ÇEVİRDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Sen varsan biz varız” kampanyasından beklentileri ortada iken, Muammer Keskin ise adeta CHP Şişli İlçe Başkanlığı seçimlerine hazırlık yaparcasına kampanyayı “Ben varsam siz varsınız”a çevirdi.

KAMPANYA OYA AKMAN’I DEVİRME PLANLARINA ÇEVRİLDİ

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nca evlere dağıtılmak üzere içerisinde CHP'yi ve parti politikaları anlatan materyallerin olduğu bir çanta hazırladı. CHP tarafından hazırlanan bu çanta da partililer tarafından evlere bırakılacaktı.

CHP'nin bu kampanyası Keskin tarafından Şişli'de CHP'li üyelerin evlerine ziyarete dönüştürüldü. Keskin bununla da kalmayıp CHP'nin kampanyasını CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’ı devirme planlarına çevirdi.

KESKİN, OYA AKMAN’IN KARTVİZİTİNE TAHAMMÜL EDEMEDİ

Şişli'de örgütün başı olarak CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’da, CHP’nin evlere bırakılmak üzere hazırladığı çantaların içerisine, üyelerin geri dönüşlerinde ulaşabilmeleri, geri dönüş bildirmek ve iletişime geçebilmeleri için CHP’nin parti kartvizitini de çantanın içerisine koymuştu.

ŞİŞLİ’DE GENEL BAŞKANIN İSTEKLERİNİN TERSİ UYGULANDI

Muammer Keskin ve kendisine yakın ekibi ise çantaların içerisinden hakim olduğu mahallelerde, Oya Akman’ın kartviziti çıkartılarak Keskin’in kendi ekibinden olan meclis üyesinin kartvizitleri konuldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun düşüncesine ve açıklamalarına ters ve zıt olan ne varsa Şişli’de Muammer Keskin ve ona yakın ekibi tarafından uygulandı.

KESKİN, SAVUNDUKLARININ TAM TERSİNİ YAPIYOR  

Muammer Keskin, 40 yıl boyunca üyelerin oylarıyla yapılan çarşaf listeli seçimi, kendisi başkan olduktan sonra kendisinin aday yapabileceği blok listeyi savunur hale gelmişti.

Siyasi hayatı boyunca sadece çarşaf listeli seçimi savunurken başkan olduktan sonra ise blok listeyi savunmakla kalmayan Keskin, gelen tüm tepkilere rağmen kendi getirdiği CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’ın artık CHP’nin çantasındaki kartvizitlerini dahi görmek istemez hale gelerek konuştukları ve savunduklarının tam tersini yapar hale geldi.

KESKİN, VELİ ÇELİK’İ GÖREVDEN ALDIRMIŞ

OYA AKMAN’I İLÇE BAŞKANI ATATMIŞTI

Keskin, Şişli Belediye Başkanı olur olmaz CHP'yi yöneten 10 Aralıkçı ekibine CHP Şişli İlçe Başkanı Veli Çellik’i görevden aldırtarak Oya Akman’ı da CHP Şişli İlçe Başkanı olarak atattırmıştı. Keskin, şimdi ise kendi getirdiği ilçe başkanını ilk önce görevden aldırtmak istedi. Görevden aldırtamayacağını alayınca da başkanlıktan düşürmek istedi. Onu da yapamayınca ise ilçe başkanlığına kendi istediği birini hazırlamaya başladı. 

ÇARŞAF LİSTEYLE DEĞİL BLOK LİSTEYLE SEÇİM YAPTIRMIŞTI

Keskin, ilçe kongresinde de gelen tüm eleştiri ve tepkilere rağmen kendisinin adayı olarak Oya Akman’da ısrar etmişti. Hayatı boyunca da savunduğu çarşaf listeyle değil tam tersi blok liste ile seçime girilmesini sağlamıştı.

Şişli'de yaşananlar, Muammer Keskin'in konuştuğu ile yaptığının, savunduğu fikriler ile uyguladıklarının tam tersi olduklarının ispatı olmuş oldu.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.