Keskin, 2019 yılı Sayıştay raporu için konuşamadı, Keçeli ise raporu okutturmadı!

Keskin, 2019 yılı Sayıştay raporu için konuşamadı, Keçeli ise raporu okutturmadı!

Şişli haricinde her mecliste her konu hakkında saatlerce konuşan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Sayıştay’ın 2019 yılı raporu için hiçbir konuşma yapamazken, Çetin Keçeli ise raporu mecliste okutturmaması dikkat çekti.

Türkiye’deki tüm belediyeleri denetleyen Sayıştay, Şişli Belediyesi’nin 2019 yılı denetim raporunu yayınladı.

Sayışta raporu Şişli Belediyesi’nin Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda onaylanması için de meclise getirildi.

Rapor için Muammer Keskin ile birlikte hiçbir meclis üyesi konuşmazken, raporun okunmasına dahi izin verilmedi.

Şişli Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nı Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ikinci oturumunu ise meclis başkan vekili Çetin Keçeli'nin yönetmesi de dikkat çekti. 

KESKİN, MECLİSTE YİNE BİR TİYATRO SERGİLEDİ

Şişli siyasi çevrelerinde, Keskin’in meclisi yönetmesi durumunda Sayıştay raporu ile ilgili gelebilecek soru ve eleştirilere karşı savunmasız kalabileceği için, ikinci oturumu Çetin Keçeli’ye yönettirerek mecliste yine bir tiyatro sahnelendiği konuşuluyor.   

HİÇBİR MECLİS ÜYESİ RAPOR HAKKINDA KONUŞMADI

Şişli Belediyesi’nin hemen hemen her meclis toplantısında, sürekli olarak Şişli dışından konularla ilgili saatlerce konuşmalar yapılır ve tartışmalar yaşanırken, Şişli’nin 2019 yılını ilgilendiren Sayıştay raporu hakkında hiçbir meclis üyesinin konuşmaması dikkat çekti.

RAPORUN UZUN OLMASI GEREKÇESİYLE OKUNMASINA İZİN VERİLMEDİ

Sayıştay, Şişli Belediyesi’nin eksik, hata ve yanlışlarının tespit ettiği 2019 yılı raporunu yayınladı. Bu raporu da Şişli Belediyesi meclis üyelerinin onaylaması için meclise getirildi.

Çetin Keçeli, Sayıştay’ın 2019 yılı denetim raporunun çok uzun olduğunu gerekçe göstererek okunmadan onaylanmasını istedi.

ÖZTÜRK, SADECE SONUÇ BÖLÜMÜ OKUNSUN DEDİ

Şişli Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, Sayıştay raporun son bölümündeki denetim bulguları ve denetim görüşlerinin okunmasını talep etti.

Çetin Keçeli, CHP’nin çoğunlukta olduğu mecliste oylama yaptırdı. Yapılan oylama sonucunda denetim raporu oy çokluğu ile okunmadan meclisten geçmiş oldu.

Şişli Belediye meclis toplantılarında Şişli dışında her konu saatlerce konuşulurken, Şişli Belediyesi ile ilgili bir raporun konuşulmaması da dikkat çekti.

ŞİŞLİ DIŞINDAKİ KONULAR İÇİN SAATLERCE KONUŞAN KESKİN SESSİZ KALDI

Her platformda açıklıktan, şeffaflıktan ve sosyal demokrasiden bahseden Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in Şişli Belediyesi ile ilgili yapılan denetim sonuçlarının Şişli Belediye Meclisi’nde bırakın konuşulmayı okutulmasına dahi izin vermemesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum